Mod yaptiginiz adamlara dikkat edin Meras'i kim mod yapti :D burada alin izleyin şimdi privleri https://enjekte.net

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kopya konuların bir anlamı yokki sitesi zamanla spama düşecektir zarar verir siteye o konular. bizim sitemize açılan copy paste konularda bize zarar verir bu yüzden mümkün oldukça orjinal konu açmak gerekiyor , meras copy yapsada sitemizden kötü biri değil sadece anladığım kadarı ile blogunu yada sitesini doldurmaya çalışıyor ancak dediğim gibi copy konular ona zarar getirecektir.

Exploit db 0day.today hepsinde var kardes o exploitler :D sen ajanlarda surayi gec burayi gec diyip sikinle oynarken ben secure geciyodum

Sen heryeri geçiyordun zaten süpersin walkhatz açikken 2014 yada 15 olmasi lazim secureyi bende geçmiştim secure dedigin o seneler çöptü hostgator u geçmek taşşak isterdi hdpnin sitesi bariniyordu ve kimse geçememişti :) şuanki ajanlardan velhasil orayi burayi geçmek degil konu yapilan ihanet ,,,sende litespeed bypass istiyordun ozaman adbessle aram iyiyken anilcigim bunlar eski mesele herkesin birbirine işi düşmesi normal ama senle aram iyiydi sen yanliş yaptin konulari götürdün bide beni diger nickinle takildigin yerden banlamalar falan ben seni banladinmi tavir aldin :)durduk yere

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,824Konular
3,271,687Mesajlar
316,300Kullanıcılar
buzzxlord99Son Üye
Üst Alt