💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Abi forumda böyle insanlar var ya ne diyim islem aldırmayın Benim utanmammi gerekiyor ?
Yazık ne diyimAbi forumda böyle insanlar var ya ne diyim islem aldırmayın
Benim utanmammi gerekiyor ?Ekli dosyayı görüntüle 23007
Ekli dosyayı görüntüle 23006
@ZnsAbi forumda böyle insanlar var ya ne diyim islem aldırmayın
Banlanirmi?amk daha reşit olmamis coluk cocuk allaha sövüyor gercekte sövse götü yemez cihan bildim bileli cocuk ztn
Allaha sövem hawli olam 😎Abi forumda böyle insanlar var ya ne diyim islem aldırmayın
Aga insanda biraz utanma olur aq. Allaha sövmek ne. Allaha sövüp gece ses gelince dua eder ama :d .Abi forumda böyle insanlar var ya ne diyim islem aldırmayın
AAga insanda biraz utanma olur aq. Allaha sövmek ne. Allaha sövüp gece ses gelince dua eder ama :d .
Aynen vallaha OEKSJWMZPQPPFEOQZKJQAga insanda biraz utanma olur aq. Allaha sövmek ne. Allaha sövüp gece ses gelince dua eder ama :d .
Kendisi yazdı dostum dedim ilk vermem esc yapalım sonra 2 haftalık uyesin seni paylaşacam falan dediForum dışını bırak, forum içi private chat'te bile küfür etse bir şey yapamaz hiçbir yetkili. Sen, instagram'da ki ss'i atıyorsun.. Madem bu üslubu sevmiyorsun, konuşma. Bu kadar basit
ESC yapacaktın ve kabul etmedi öyle mi?Kendisi yazdı dostum dedim ilk vermem esc yapalım sonra 2 haftalık uyesin seni paylaşacam falan dedi
Esceye para vermem esc ile uğraşamamESC yapacaktın ve kabul etmedi öyle mi?
Esc %8ni alıyor ben ödemem ve kendine sanki yüksek görerek ben supreme mi neyim sen level 2ESC yapacaktın ve kabul etmedi öyle mi?
Yani klasik caydırma yöntemi istersen ss atabilirimESC yapacaktın ve kabul etmedi öyle mi?
Hiç bir sınır yok ilk vermedim die levelle dalga geçti ve utan dedi bende dedim sen utanKanka adamı nası sinir ettiysen