Amazondan ürün yorumlayarak para kazanma

Beyler olay şu amazondaki ürün tedarikçileri ürünleri daha fazla üst sıralara yükselsin diye ürünlerine sahte değerlendirmeler yaptırıyor (ürüne 5 yıldız vermek ve yorum...

Beyler olay şu amazondaki ürün tedarikçileri ürünleri daha fazla üst sıralara yükselsin diye ürünlerine sahte değerlendirmeler yaptırıyor
(ürüne 5 yıldız vermek ve yorum atmak). Peki biz ne yapıyoruz uygulamaya giriyoruz önce bir miktar para yüklüyoruz ister 10 lira ister 100 lira bu konuya az sonra değineceğim. Para yükledikten sonra görev kısmına gelip görev kısmındaki ürünlere gelip satın al diyoruz ardından makbuzu al diyoruz ve 5 yıldız verip yorum atıyoruz. Fiziksel olarak bir şey satın aldığımız yok sadece satın almış gibi gözüküyoruz. Ve uygulama ürün başınankomisyon veriyor. Şimdi neden para yüklüyoruz diye sorarsanız ilk başta ürün almak için para yüklenmesi gerekli çünkü para olmazsa satın alınmış gibi gözükmez ama ürün alınca para gitmiyor. Bu şekilde ben 200 tlmi 2 günde 400 tl yaptım ana paramı çektim ve kalanıyla devam ediyorum. Para direkt ibanınıza geliyor başka yollarla uğraşmıyorsunuz. Günlük 1 saatinizi ayırsanız yeter. Ayrıyeten kazanmanın bir sınırı yok içerde ne kadar paranız olduğuna bağlı 1000 liranız olunca günlük ortalama 500 600 arası kazanırsınız. Ben yeni girdim ama Çevremde onlarca kişi bu işi yapıyor 2 aydır deli gibi para kazanıyor.

Link bu. Sorusu olan bana sorabilir.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Bu sistemlerin hepsi kapanıp gidiyor bu da kapanıp gidecek fırsat varken çıkmanı öneririm ayrıca ödeme kanıtı eklemek zorunlu

Ana parayı çekiyoruz zaten kardeşim 2 günde kazanıp. Uygulama elbet bir gün kapanacak zaten sma ana paramızı çektiğimix için zararımız olmayacak.

131,931Konular
3,272,781Mesajlar
316,587Kullanıcılar
juanpereqSon Üye
Üst Alt