Android Rat Botnet sms hunter

Arkadaşlar merhaba, Java developer'ım ve bir süredir Android için bir uygulama geliştiriyorum. Api tarafı python djago App ise Java ile yazılmıştır. Peki bu uygulama ne işe...

Arkadaşlar merhaba,

Java developer'ım ve bir süredir Android için bir uygulama geliştiriyorum.

Api tarafı python djago App ise Java ile yazılmıştır.

Peki bu uygulama ne işe yarıyor?
Uygulama, yüklendiği cihazdaki SMS’leri belirlediğiniz bir sunucuya otomatik olarak yönlendiriyor. Arka planda çalışarak yeni SMS geldiğinde tekrar tetikleniyor ve gelen mesajları sunucuya iletiyor.

Öne çıkan özellikleri:
- Tüm Android sürümlerinde sorunsuz çalışır. (Android 15 dahil)
- Cihaz yeniden başlatıldığında otomatik olarak devreye girer.
- Yeni SMS'ler geldiğinde arka planda servis tetiklenir ve mesajlar anında sunucuya aktarılır.
- Uygulama yüklendiğinde gizlenir. ( Sadece Android 10 ve aşağı sürümler için.)
- Play protect, Xiaomi ve diğer güvenlik testlerinin hepsinden başarıyla geçmiştir. Full Undetectable

App neden bazı android sürümünde gizlenmiyor ?
Biliyorsunuz Android gün geçtikçe daha güvenli hale getiriliyor, bu sebepten mütevellit bazı fonksiyonlar güncel android sürümünde çalışmayacaktır, Android 10 dan sonra getirilen önlemde dışarıdan yüklenen uygulamalar kendini gizleyemezler. Ancak kullanıcının kendisi el ile gizlenen uygulamalara alabilir. Bu yüzden uygulama gizleme özelliği Android 10 ve aşağısı için geçerlidir.

Peki bu problemi nasıl atlatabiliriz ?
Eğer phising yönemi ile yediremeyeceğinizi düşünüyorsanız veya kurbanın telefonuna fiziksel bir erişiminiz yoksa uygulamamızı gizlemektense farklı bir çözüm olarak bir başka application ile birleştirebiliriz, bunu yapan toollar mevcut olsa da bu konuda pek başarılı değiller (apktool,apkbind vs.) bu hizmeti arzu halinde ekstra olarak istediğiniz app ile birleştirip tarafınıza sunulacaktır.

Peki bu App ne işinize yarayacak ?
- Infosunu bilinen kartları 3d sitelerde kullanmak isteyenlere,
- Mobil ödeme olarak kullanmak isteyenlere,
- Sürekli sms e ihtiyacı olanlara açık hat alternatifi,
- Sevgilim beni aldatıyor mu ?
- Ve daha birçok alanda kullanılabilir gerisi hayal gücünüze kalmış.

Fiyat
500$
Esc uygundur
Pazarlık söz konusu değil.

Bir başka app ile bind ücreti
+100$

Pahalı mı ?
Hayır değil, Neden mi Normalde bu gibi Appler haftalık veya aylık olarak abonelik sistemi gibi satılırlar ve satın alan kişi işlemini yapana kadar genellikle bir sürü sıkıntı çıkar veya daha çok zamana ihtiyacı olur bu yüzden ben direkt java source kodlarıyla uygulamayı ve server api kodlarını teslim ediyorum.

Neden abonelik sistemi yok ?
Haftalık veya Aylık oalrak verdiğim bi senaryoda kodları obfuscated etmek durumundayım ki satın alan kişi appin bi kopyasını yazmasın, buna uğraşmayacağım hem zorlu hemde riskli bi durum android obfuscated edilmiş kodları daha da şüpheli bulur ve uygulamanın mimlenmesine sebep olur.

Neden bir başka botnet almayım da bunu alayım ?
Şuanda piyasada %100 çalışan güncel bir botnet bulunmamakta ve olanların da hepsinde bir sorun çıkmakta bizzat hepsini kendim test ettim. Hiçbiri stabil çalışmıyor ve farklı android sürümlerinde çalışmıyor. Banklogin sistemi kalmadı, uğraşmayın andorid onların önlemini alalı yıllar oldu.

Screenshots
Sunucu tarafı

Background süresi test edildi 75 saatleri gördüm daha sonra kapattım. Full time sorunsuz çalışacaktır.

Lütfen sadece ciddi alıcılar yazsın
Hayırlı Forumlar !

ödemeler crypto olarak monerodan alınacaktır.​

131,749Konular
3,271,021Mesajlar
316,088Kullanıcılar
babagoyar75Son Üye
Üst Alt