Anonymous'a Ne Oldu?

FBİ Anonymous'un önemli üyelerini tutuklandıktan sonra Anonymous uzun bir süre sessizliğe gömüldü. LizardSquad ile birleşmiş olmalarına rağmen halen daha manşetlerde görmeye...

FBİ Anonymous'un önemli üyelerini tutuklandıktan sonra Anonymous uzun bir süre sessizliğe gömüldü. LizardSquad ile birleşmiş olmalarına rağmen halen daha manşetlerde görmeye alışık olduğumuz Anonymous'u hiçbir yerde yeniden göremiyoruz. Eskiden veledler bile ortaklıkta biz Anonymous'uz diye dolanırdı artık o da yok. :D Anonymous bitti ve yeniden canlandırılmayı bekliyor. Ben re-anonym ya da anonym again diye bir proje düşünüyorum. Anonymous'un yeniden başlayacağını açıklayan bir web sitesi açıp onu hack forumlarında, sosyal ağlarda, medyada vs yaymak. Sonra Anonymous kendi kendine yeniden yapılanacaktır. Çünkü herhangi bir merkezi yok. Herkes her an anonymous olabilir. Bu web sitesinden daha sonra bir forum açabiliriz. Büyük düşünmüyorsanız en azından dikkat çeken ve iyi bir kitleye sahip bir forum sitesi açmış oluruz. Anonymous'un da canlanmasına belki katkımız olur. Şuan buna gerçekten ihtiyaç var çünkü 2-3 yıldır aktivist hackerlar konusunda ciddi bir boşluk var...

Benimle olanlar özelden pm atabilir. Takıldığınız şeyleri ve iyi kötü eleştrilerinizi direk yorum atarsanız diğer arkadaşları da bilgilendirmiş oluruz...

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
ananıyiyomus açıpta napacan ? binlerce insan el ele tutuşmuş ddos atıyor hepsi buydu zaten, başlarındaki birkaç ishak telli kılıklı yakalanınca olayları bitti

ananıyiyomus açıpta napacan ? binlerce insan el ele tutuşmuş ddos atıyor hepsi buydu zaten, başlarındaki birkaç ishak telli kılıklı yakalanınca olayları bitti
Anonymous hakkında bir çok kitap var onları oku. Düşündüğün kadar basit değil. Bu iş ddos'tan ibaretse neden her grup Anonymous kadar kritik saldırılar yapamıyor? Ddos'la daha çok tanındılar ama Ddos'la büyümediler. Hiç araştırmıyorsunuz... Bu kadar basit olamaz.

Mesela anonymous'un Sony saldırısını araştır. Süper bir cevaptı. Koskoca şirket küçük gördüğünüz anarşistler arasında kaybolacaktı az daha...

bende bunu merak ediyordum adamlardan ses soluk yok eskiden anonymousum diyenler vardı tr sitelere saldırıp masum hırdavatçının ahını alanları da unutmadık .d.d.d

Anonymous hakkında bir çok kitap var onları oku. Düşündüğün kadar basit değil. Bu iş ddos'tan ibaretse neden her grup Anonymous kadar kritik saldırılar yapamıyor? Ddos'la daha çok tanındılar ama Ddos'la büyümediler. Hiç araştırmıyorsunuz... Bu kadar basit olamaz.

Evet kardeşim bukadar basit, herşey bir illizyon ayt den fazla bir farkları yok, sadece daha fazla insandan oluşuyor global ölçekte. Her kitapta yazanı gerçek diye aklına yerleştirme, ben bir kitap yazarım ağzın açık okursun çee manipülasyon kolay. ananıymus bildiğin botnet ağı, üyeleride zombi köleleri, hack olayını lütfen bukadar basitleştirmeyin son 4 senedir hack kavramı çok kirlendi a.k redhack,ananıymus,ayt saolsun bildiğin içine sıçıldı çee

Evet kardeşim bukadar basit, herşey bir illizyon ayt den fazla bir farkları yok, sadece daha fazla insandan oluşuyor global ölçekte. Her kitapta yazanı gerçek diye aklına yerleştirme, ben bir kitap yazarım ağzın açık okursun çee manipülasyon kolay. ananıymus bildiğin botnet ağı, üyeleride zombi köleleri, hack olayını lütfen bukadar basitleştirmeyin son 4 senedir hack kavramı çok kirlendi a.k redhack,ananıymus,ayt saolsun bildiğin içine sıçıldı çee
Doğru söyluyorsun ama anonymousun çıkış tarihi belli değil :D bayağı bu işe başlayan kişiler anonymousun havalı maskelerini takıp ddos atmakla başladı :D

Ananıymus :D :D

Ayt bunları hackleyince lamer oldukları anlaşıldı çeeçee

Moderatörün son düzenlenenleri:
aga anonymoua a ben kuçuklugumden berı bır kin besliyom nedenini bilmiyom besliyom işte XD
doğuştan gelen bişey yapacak bişey yok bide rica ediyom anonym izimi desteklemeyin site kursanız bu sefer hayatınızı mahfederler hayatı zehir ederler size bence anonymous için site falan açmayın özgürlükler ülkesinde tutuklamışlarsa burda sikerler amk xd

aga anonymoua a ben kuçuklugumden berı bır kin besliyom nedenini bilmiyom besliyom işte XD
doğuştan gelen bişey yapacak bişey yok bide rica ediyom anonym izimi desteklemeyin site kursanız bu sefer hayatınızı mahfederler hayatı zehir ederler size bence anonymous için site falan açmayın özgürlükler ülkesinde tutuklamışlarsa burda sikerler amk xd
AYT medyada Anonymous'u kötüleyip durduğu için bizim de aklımızı yıkadılar yavaş yavaş. Aslında milli duyguları sömürmek için kötülüyorlardı...

AYT medyada Anonymous'u kötüleyip durduğu için bizim de aklımızı yıkadılar yavaş yavaş. Aslında milli duyguları sömürmek için kötülüyorlardı...
Bak onu bilemem ama ben onlardan nefret ediyom bir youtube a girin anonymous türkiyeyi tehdit ediyor yazın bakın videoyu sonuna kadar izleyin bakın kim haklı

Bak onu bilemem ama ben onlardan nefret ediyom bir youtube a girin anonymous türkiyeyi tehdit ediyor yazın bakın videoyu sonuna kadar izleyin bakın kim haklı
Anonymous'un özellikle Türkiye'ye karşı bir tepkisi yok. Bizim dostumuz olan Filistin için İsrail'e saldırdıkları da oldu... Din, dil, ırk gözetmiyorlar. Felsefelerine aykırı bir şey olduğunda saldırıyorlar. Türkiye internet özgürlüğüne baskı yapıyordu. Bu konuda haklı olan bana göre Anonymous'tu. Tabi ki kendi ülkeme saldırmalarından rahatsız oldum ama diğer saldırılarına bakıldığında bize özel bir şey olmadığını anladım. Türk düşmanı falan değiller...

Anonymous'un özellikle Türkiye'ye karşı bir tepkisi yok. Bizim dostumuz olan Filistin için İsrail'e saldırdıkları da oldu... Din, dil, ırk gözetmiyorlar. Felsefelerine aykırı bir şey olduğunda saldırıyorlar. Türkiye internet özgürlüğüne baskı yapıyordu. Bu konuda haklı olan bana göre Anonymous'tu. Tabi ki kendi ülkeme saldırmalarından rahatsız oldum ama diğer saldırılarına bakıldığında bize özel bir şey olmadığını anladım. Türk düşmanı falan değiller...
beynimi yıkadın amk xd

bu arada ben oyun yapıyorum bilenler bilir

bugün bir kampanya başlattım ücretsiz olucak ama birşey karşılıgında

Kim ne derse desin kardeşş. AYT adamdır !!!!
Bunu tartışmanın yeri burası değil ama AYT'de bir süre yöneticilik yaptıktan sonra çektim gittim. Cedkan Bir Yafes dedikleri adam Mehmet Telli. Sonra o bir hesabı emekliye ayırıyor bahanesiyle vs yeni hesaba geçiyor. Bir sürü yalan dolan. Zeki adamları sömürüp durdu. Mehmet Telli korkusuz medya'nın sahibi. Yani medya'dan anlıyor. AYT'yi bu şekilde yüceltti...
Bir de arap müziklerini seviyor. Şiir yazmayı seviyor. Hatta Cedkan Bir Yafes'in şiiri diye bir şey yayınlamıştılar. Daha çok özele girmeyeyim. :D

AYT forumunun da değeri 0. Lamer grupları bile daha iyi konular açıyor. Orda geçirdiğim zamanın hepsi çöp. Hiçbir şey katmadı bana. Gerçekten önemli saldırılar da görmedim...

Son düzenleme:
132,400Konular
3,280,380Mesajlar
317,534Kullanıcılar
Üst Alt