ACCOUNTS AOMEI Partition Assistant Pro 9.3 KEY [/Ömürlük Lisans]

Kaisareia 

GrandPa™
Rating - 100%

AOMEI Partition Assistant Pro'in başlıca özellikleri
  • İşletim Sistemini SSD / HDD'ye Taşıma: Birçok SSD kullanıcısı için bu basit teknoloji, işletim sistemlerini SSD'ye geçirmeye ve orijinal sistemi korumaya yardımcı olabilir.
  • Partition Recovery: Kayıp veya silinmiş bölümleri birkaç adımda kurtarın.
  • Bölüm hizalama: Verileri okurken ve yazarken disklerin, özellikle de SSD disklerin performansını hızlandırın.
  • Önyüklenebilir CD Oluşturma: Disk bölümlerini WinPE modunda güvenle yönetin ve CD / DVD, USB flash bellekten önyükleme yapın.
  • MBR'nin Üzerine Yaz: Kolay kurtarma için ana önyükleme diskinden bozuk bir MBR sabit diskine yazın.
  • GPT ve MBR Arasında Dönüştürme: Veri kaybı olmadan GPT diskinden MBR'ye veya tam tersi şekilde dönüştürün.
  • Linux bölümleri yönetimi: Ext2 / Ext3 bölümleri oluşturun, silin, biçimlendirin, kopyalayın, yok edin, geri yükleyin.
  • Bölümlerin türünü (ID) değiştirme ve seri numarasını değiştirme.
  • Dinamik disk bölümleri oluşturun: Hata direnci için Windows'a yansıtılmış birimleri yükleyin.
  • FAT veya NTFS dosya sistemleriyle bölümleri kaldırma ve biçimlendirme.
  • Veri kaybetmeden dinamik diskleri yeniden boyutlandırın ve yerini değiştirin.
  • Disk alanını en üst düzeye çıkarmak için dinamik bölümleri küçültün.
  • Optimum bilgisayar performansı için genişleyen dinamik sistem / indirme boyutu.

Desteklenen Windows İşletim Sistemi
Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32 - 64 bit

Teklifin şartları
  • Bu, yalnızca ev (ticari olmayan) kullanım için sürüm 9.3 için bir ömür boyu lisanstır.
  • Ücretsiz teknik destek yok
  • Herhangi bir zamanda kurulabilir veya yeniden kurulabilir

131,500Konular
3,268,760Mesajlar
315,294Kullanıcılar
kbssSon Üye
Üst Alt