AOMEI Partition Assistant Pro'in başlıca özellikleri
- İşletim Sistemini SSD / HDD'ye Taşıma: Birçok SSD kullanıcısı için bu basit teknoloji, işletim sistemlerini SSD'ye geçirmeye ve orijinal sistemi korumaya yardımcı olabilir.
- Partition Recovery: Kayıp veya silinmiş bölümleri birkaç adımda kurtarın.
- Bölüm hizalama: Verileri okurken ve yazarken disklerin, özellikle de SSD disklerin performansını hızlandırın.
- Önyüklenebilir CD Oluşturma: Disk bölümlerini WinPE modunda güvenle yönetin ve CD / DVD, USB flash bellekten önyükleme yapın.
- MBR'nin Üzerine Yaz: Kolay kurtarma için ana önyükleme diskinden bozuk bir MBR sabit diskine yazın.
- GPT ve MBR Arasında Dönüştürme: Veri kaybı olmadan GPT diskinden MBR'ye veya tam tersi şekilde dönüştürün.
- Linux bölümleri yönetimi: Ext2 / Ext3 bölümleri oluşturun, silin, biçimlendirin, kopyalayın, yok edin, geri yükleyin.
- Bölümlerin türünü (ID) değiştirme ve seri numarasını değiştirme.
- Dinamik disk bölümleri oluşturun: Hata direnci için Windows'a yansıtılmış birimleri yükleyin.
- FAT veya NTFS dosya sistemleriyle bölümleri kaldırma ve biçimlendirme.
- Veri kaybetmeden dinamik diskleri yeniden boyutlandırın ve yerini değiştirin.
- Disk alanını en üst düzeye çıkarmak için dinamik bölümleri küçültün.
- Optimum bilgisayar performansı için genişleyen dinamik sistem / indirme boyutu.
Ücretsiz lisans AOMEI Partition Assistant Pro
Teklif 30 Haziran 2021'e kadar kullanılabilir.
Desteklenen Windows İşletim Sistemi
Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32 - 64 bit
Teklifin şartları
- Yeni sürümlere 1 yıl boyunca ücretsiz güncellemeler içeren bir lisans alırsınız.
- Yalnızca ev için (ticari olmayan) kullanın.
- Ücretsiz teknik destek içerir.
Teknik Destek
AOMEI Teknolojisi, promosyon sırasında ve sonrasında ücretsiz e-posta teknik desteği sunar.
Programın indirilmesi, kaydedilmesi ve kullanılmasıyla ilgili sorunlar hakkında lütfen [email protected] adresine mesaj gönderin .