Apple Ekran Sorunu Yaşayan iPhone X Modelleri için Ücretsiz Onarım Programı Başlattı (1 Viewer)

Joined
Oct 2, 2018
Credits
0
Rating - 0%
Yaşattığı ekran sorunu ile gündem olan iPhone X modelleri için Apple ücretsiz değişim programı başlattığını duyurdu.

apple-iphone-x-ucretsiz-ekran-degisim-programi-baslatiyor-687x400.jpg



Apple’ın geçtiğimiz yıl tanıttığı amiral gemisi iPhone X, kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmiş ve oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşmıştı. Ancak ürünü satın alan pek çok kullanıcı ekranlarında sorun yaşadıklarına dair paylaşımlar yapmıştı. Bu konuda gelen çok fazla geri dönüş sonrası iPhone X modellerinin genelinde bir ekran sorunu olduğu kabul görmüştü.

Yaşanan sorunlara Apple kayıtsız kalmadı. Şirket yaptığı açıklama ile iPhone X modellerinin ekranlarına sorun yaşayan kullanıcılar için ücretsiz değişim programı başlattığını duyurdu. Soruna sebep olarak Apple’ın iPhone X’in ekran bileşeninde kullandığı bir ürün gösterilmişti.

Ekranlar Ücretsiz Değiştirilecek

ekranlar-ucretsiz-degistirilecek.jpg



Geçtiğimiz yılın çok konuşulan amiral gemisi iPhone X kullanıcıları, dokunmatik ekranlarında bazı sorunlar yaşadıklarını dile getiriyordu. Yaşanan sorun sonrası teknoloji devi Apple yaptığı açıklama ile söz konusu sorunu yaşayan kullanıcıların ekranlarını ücretsiz olarak değiştireceğini açıkladı.

Eğer iPhone X modeline sahipseniz ve ekranla ilgili çeşitli sorunlar yaşıyorsanız, cihazınızın ekranı Apple tarafından ücretsiz olarak değiştirilecek. Onarım programı dünyanın pek çok yerinde olduğu gibi Türkiye’de de uygulanacak. Ancak telefonun onarım programından yararlanması için bazı şartlar söz konusu.

Onarım için Garanti Kapsamı ve Türkiye’den Alınmış Olması Gerekiyor

garanti-kapsami-turkiye-alinmis-olmasi-gerekiyor.jpg



Türkiye’deki iPhone X kullanıcılarının ekran değişim programından yararlanması için telefonlarının garanti kapsamında olması gerekiyor. Ayrıca başka ülkelerden iPhone X alan kullanıcılar, o ülkenin yetkili servisi üzerinden ücretsiz değişim programından yararlanabilirler.

Ayrıca bugüne kadar ekran sorunu yaşayıp Apple servislerinden destek alan kullanıcılar onarım kapsamında ödedikleri ücreti geri alabilirler. Apple, onarım programından yararlanacak olan kullanıcılara, cihazları iTunes ya da iCloud üzerinden yedeklemelerini öneriyor. Onarım programına buradan başvurabilirsiniz.



Haber Kaynak: https://paratic.com

 
Joined
Nov 13, 2018
Credits
0
Rating - 0%
Teknoloji sürekli gelisiyor ve gelistikce hatalari beraberinde getiriyor. Bu gün cikan tüm cihazlarda sorunlar var. Kalite sifir is yapiyorlar yok x yok s yok galaxy hepsi ayni sistem bir sey degistirdikleride yok nasil soyacaklar bizi adamlar onu hesapliyor. Simdi bu destegi bana verse ne vermese ne. .

Saglicakla.
 

Users who are viewing this thread

Top