Haber Arap Seviciliği ve Müslüman'lığın Karıştırılması Hakkında Serzeniş

Rating - 0%
Konu üst postbarda gözüksün diye haber kategorisine açıyorum ellemeyin kalsın böyle.

Akıllı olsaydınız, Arap milliyetçiliğini fark edip din ile Arap kültürünü birbirinden ayırırdınız. Türkçe dua etmenin önüne geçmeseydiniz, yaşam şeklimize karışmasaydınız. Konuşmak için bir ağıza bile ihtiyaç olmayan cennette Arapça konuşuluyor diyerek bir başka ırkı bu kadar yüceltmeseydiniz, işte o zaman millet ve öz çocuklarınız İslam'a (Arap kültürüne) bu kadar tepkili olmazdı. Kaybettiniz çünkü kimliğinizi unuttunuz. Ve atladınız, Bin yıl bile sürse eninde sonunda TÜRK uyanır. Endonezya, Pakistan, Afganistan; hepsini Araplaştırdınız ama TÜRK milletine gücünüz yetmeyecek. Okullarda yıllardır en büyük düşmanımız Arap'ları yıllardır dostumuz gibi anlatıp, İslam'ın Tengri inancına çok benzediği için Müslüman olduğumuzu anlatıyorsunuz. Fakat bunların hepsi yalan! Artık insanları kandırmayın ne hakla kendi geçmişimizi unutturmaya çalışıyorsunuz? Türkler zulüm ve işkence altında Müslüman olmuşlardır. Tarih boyunca Araplar bizi hep arkamızdan vuran kişilerdi. Türklük öyle bir soy ki Vikinglerin bile atasıdır, bunu ben demiyorum İskandinav yarımadalarında yaşayan profesörler diyor. Yıllarca bize zulüm ve işkence eden, sırtımızdan bıçaklayan Arapları şimdi kardeşimiz diyip kendi ülkemizde ağırlıyor, onların dilinde dualar edip, onların kültürleri ve inançlarına göre yaşıyoruz. Türk Irkı ne zaman böyle oldu da kendine zulümler işkenceler eden bir ırkı bu kadar yüceltmeye başladı? Gerçi bunlar insanlarımızın suçu değil televizyonlarda (TRT1) yıllarca gerçek yanlısı olmayan taraflı tarih dizileri yayınladınız. Bunun suçlusu sizsiniz zamanında dünyanın her yerine hüküm salmış, her toplum tarafından saygı duyulan, vikinglerin bile atası olan Türkçülüğü kendi ellerinizle yokediyorsunuz. Bunların hepsi sizin arap seviciliğiniz yüzünden. Ben size göktanrı inancına inanın demiyorum
(kurdun cinsi ne olursa olsun kurt her zaman kurt gibi yaşar) sadece özünüzü ve soyunuzu unutmayın, unutturmayın.! Gidip biraz Türk Tarihi araştırın ne kadar asil bir ırk olduğumuzu görün bunları size okulda veyahut Türkçe kaynaklarda anlatmazlar çünkü amaçları Türkleri araplaştırmak, gidin yabancı kaynaklardan araştırın bizzat diğer ağızlardan dinleyin ne kadar asil bir ırk olduğumuzu göz göre göre bunu yoksaymayın gerçekten içim yanıyor, biz ne ara böyle bir toplum olduk bize zulümler etmiş bir toplumun dilinde dualar edip onların kültürüne göre yaşıyoruz, lan hepsini geçtim tarihte kimse tarafından siklenmeyen cahil arap ırkı için şuanda her sene yüzlerce şehit veriyoruz amkkk. Gerçekten delirmemek elde değillllll elbet birgün bunların da hesabı sorulacak.!

Kut almış atalara ve Tanrı Dağı'na and olsun ki; araplaşmayacağız!

Alta bırakacağım uzun videoyu lütfen açıp dinleyin geçmişte ne güzel düzen ve denge içinde yaşıyorduk şimdi ise hangi akrabayı sikmek haram, hangisi sevap onu tartışıp duruyoruz cidden yazıklar olsun bize. Bu Arap seviciliği yüzünden şuanda ülkemizin ne durumda olduğunu görüyorsunuz. Umarım birgün herkes özünü hatırlar..

Ey Türk! Özüne dön ve hatırla.. Sen Avrupalı veyahut Arap değilsin

Lost 

Yaşayan Forum Efsanesi
Rating - 100%
boşa dememiş büyüklerimiz iç şarabı sik arabı diye valla bana kalsa bütün arapları teker teker öldürelim bu canilik konusunda adolf hitlerden daha cani bi adamım ülkemizdeki tüm arapları zengin fakir demeden bi araya toplayıp gebertelim valla 1 tane dış güç demez kardesim sen napıyorsun diye bu amk araplarını dünyada türklerden başka seven bi millet yok zaten

131,597Konular
3,269,505Mesajlar
315,507Kullanıcılar
lordedo_Son Üye
Üst Alt