Arap Takipçi Uygulaması Ban Yememe Taktiği!

Arkadaşlar öncelikle merhaba ben Stone Hookz bugün sizlere Arap takipçi uygulamasında ban yememeyi göstericem. Eğer yazdıklarımı anlamazsınız YouTube video linkinide bırakıcam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben Stone Hookz bugün sizlere Arap takipçi uygulamasında ban yememeyi göstericem. Eğer yazdıklarımı anlamazsınız YouTube video linkinide bırakıcam aşağıya "konuyu gizliye almıcam herkes görsün"

Öncelikle numara onayla fake hesab kuruyorsunuz sonra 25 tane tikli hesap takip ediyorsunuz ve profil resmi, bio , isim, website, hepsini dolduruyorsunuz, bi tane de gönderi atıyorsunuz. Bunları yaptıktan sonra Instagram a Chrome den girip numarayı kaldırıp sallamasyon bir tane mail ekliyorsunuz maili onaylamasanızda olur ve uygulamaya giriyorsunuz, 25 tane elinizle kasıyorsunuz daha sonra otoya sokuyosunuz böylece baya elmas kasabilirsiniz. Ban yersenize uygulama nın veriyi silin sonra Instagram şifrenizi değiştirin 1 gün sonra açılmış olacaktır.
Bu taktik de böyleydi full kendi ellerimle yazdım, başka yerde yok sanırım görmedim hiçbir yerde. Neyse video da burda:

İyi formlar ♥️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,843Konular
3,271,939Mesajlar
316,373Kullanıcılar
barisimSon Üye
Üst Alt