Araslartim ötürdü (1 Viewer)

Mectruy 

Not Gonna Get Us
Joined
Dec 1, 2015
Credits
201,695
Rating - 94.7%
@eL-CeWaD bak bu lamerler ne diyor , facebook sayfasından mesaj atmışlar. Araslartim denen süprüntü sitenin admini sanırım. Sucuri ve cloudflare nin bir sunucu hizmeti verdiğini sanıyor müptezel eşşek :p sanırım yaşları baya bir low seviyede. bokk:

Wkz1A4.png
 
A

Adbes

ooo adamların elinden geçiyor sanki internet :) zaten adam iyi bi hacker olsa shell yemez artı who is bilgileride gizli değil.
 

Mectruy 

Not Gonna Get Us
Joined
Dec 1, 2015
Credits
201,695
Rating - 94.7%
elinde pek bieşyde yok adamın 2-3 tane sunucu var ordan kasmaya çalışıyor bende banlıyorum bunun ip noları sonra işi bitiyor :D
 
E

El-Cewad

@Mectruy aco ben böyle yüzlerce lamer gördüm hiç biri hiç birşey değil 2 satır kod bilgisiyle sağdan soldan buldukları scriptleri editlemekle kendilerini hacker sanıyorlar ben böyle salakları takmiyorum bile havlayıp dursunlar itler onlara cevap verecek boş vaktimiz yok. ;)
 

SaraL

Gri Adam
Joined
Jan 13, 2016
Credits
6
Rating - 0%
bu ve bunun gibiler yüzünden sanal alemi bıraktık. Kendine güvenen adam site acsın coluk cocuk site acıp aşkını ilan etmesin sağa sola. Sizin gibi lamerler oldukca bu sanal alem cekilmezde işte burda zaman ayıran kardeşlerimiz bu zamanı boşuna harcadığını anlayacak birgün.
 
Last edited:

CeKu

︶⋛⋋⊱⋋ ☾★ ⋌⊰⋌⋚︶
Joined
Feb 14, 2016
Credits
0
Rating - 0%
Ben hackden hic anlamam :D
Yalancı Hıyarı yesin mi ?? code bilgin var o kadar hacktool yapıyon ufak bi exploit var onu ayarlasan bi nolcak paylaşan ırıspı bozmuş hep
 

Users who are viewing this thread

Top