Arkadaşlar Android Telefona veyahutta Whatsappa Uzakdan Sızabilcek Varmı Hayırlı bir iş için Lütfen..

Meraba Arkadaşlar hayırlı bir iş için başlıktada belirttiğim gibi Android Telefona Sızma Resim İle keylogger Gönderme Veyahutta Whatsappa Sızabilcek biri varmı Gerçekten...

Meraba Arkadaşlar hayırlı bir iş için başlıktada belirttiğim gibi Android Telefona Sızma Resim İle keylogger Gönderme Veyahutta Whatsappa Sızabilcek biri varmı Gerçekten Hayırlı Bir iş için eğer var ise lütfen Yorum Yapsın Kendisine Ulaşayım Hayır işi dediğimin Detaylarını özel olarak kendisine anlatıcam Ancak Gerçekden bu benim hayatım için dönüm noktası olabilir yardımlarınızı bekliyorum

Sevgili kardeşim merhaba zamanında şahsi olarak ücretli bir şekilde 1.000 tlye kişi hackliyordum 500 tl işe başlamadan 500 tl dataları verdikten sonra alıyordum en çok zengin bayanlarla çalıştım haliyle daha çok miktar aldım fakat sonra backdoorularımı silmedim log almaya devam ediyordum ve gördümki bir çok evlilik aldatma yüzünden bitiyordu kavga gürültü ağlamalar hatta intihar bile, bazende hiç birşey bulamıyordum ne fotograf ne video ne ses hiç Bi kanıt bulamadığım oluyordu aldatma adına çok seviniyorlardı mutlu oluyordu bu iyi birşeydi ama daha çok ilk söyledigim şeyler oluyordu sonra anladımki 3 kuruş için evrenin ilerleyişine meydan okumak çok fazla günah ve dünya alemine ters velhasılı kelam kardeşim oluruna bırak herşeyi, evren ne getirirse getirsin ALLAH C. C. En iyisi bize nasip eder. Yaşaman gereken herşeyi yaşattırır zorlada olsa yaşaman gerekse yaşarsın kaderindeki ni oyüzden kasma düşünme.

131,824Konular
3,271,719Mesajlar
316,307Kullanıcılar
yeuxSon Üye
Üst Alt