Arkadaşlar sınırsız Gmail oluşturmak için program veya method söyler misiniz? (PC)

Arkadaşlar zor dönemden geçiyorum ve böyle bir kazanma yöntemi buldum fakat 2-3 hesap sonra ban yiyorum.Ban yemeyen method söyler misiniz lütfen, ihtiyacım var!

Arkadaşlar zor dönemden geçiyorum ve böyle bir kazanma yöntemi buldum fakat 2-3 hesap sonra ban yiyorum.Ban yemeyen method söyler misiniz lütfen, ihtiyacım var!
kankam örenek bi gösteriyim mesela instagram üzerinden kayıt olucaksın kullandıgın bi gmaili yaz ardından +1 ekle örnegin ;
(kullanıcı
+1@gmail.com)
tekrar kayıt yapıcaksan +2 ekle ;
(kullanıcı
+2@gmail.com) bu şekilde bir sürü gmail kullanabilirisin tek gmail üzerinden

iyi forumlar

bu pandemi döneminden beri google ne oldu bilmem hemen banlama ve en ufak durumda spam algılıyor method varda şu anda pek geçerli olacağı sanmıyorum kullanacağınız gmail hesapları pek görev yapamıyor farklı real ip adreslerinden işlem gerekiyor ne zaman düzelir belli değil çok seçici ve en ince ayrıntıyı inceler oldular ne iştir anlamadım.

131,808Konular
3,271,566Mesajlar
316,261Kullanıcılar
Üst Alt