Önemli Artan rütbeler ile ilgili Açıklama (1 Viewer)

Status
Not open for further replies.

Mectruy 

Not Gonna Get Us
Joined
Dec 1, 2015
Credits
201,695
Rating - 94.7%
Bazı kişilerin şahsıma veya yönetim şeklime karalama yapmak için en önemli dayanak noktası haline gelmiş olan spyhackerz.org'daki artan rütbeler, gök kuşağı espirileri vs hakkında bir açıklama yapmak istedim.

Öncelikle bu site bir forum , php tabanlıdır ftp'ye yüklersin ve mysql ile yüklersin db'yi, yani pentagon veya mit teşkilatı değiliz öncelikle bunu bir anlayalım ! forumda artan ziyaretçi sayısına paralel olarak moderator ihtiyacı arttı , 2 moderatore tüm forumu teslim etmek demek, bu etkileşim ile, o kişileri sivil hayattan tamamen koparıp sabah akşam sitede pineklemesine yol açmak demektir, buna hakkımız yok bir site için.

Deneme moderator diye birşey çıkardık bolca alım yaptı Serberus , deneme moderatorluğu başaran 2-3 kişi moderator olmaya hak kazanacak, ardındanda başarısına göre Super moderator olabilir, yani idrak edemeyenler için söyliyim forumda 15 moderator olmayacak ! ayrıca forumda kıdemli olupda yıllardır bir katkınız yoksa o kıdem dereceniz bizce düşüyor demektir bu rütbenize yansımaz ancak şahsımızca düşer, sonuçta burası SGK emekli sandığı değil

Herkes rütbeyi çeşitli şekillerde alabilir, kimisi paylaşım kalitesi ile kimisi önemli medya desteği ile bunlar değişir, 400 konuda açarak çok önemli bir konuma gelebilirsiniz, spyhackerzi dünyada tanıtarakta ikiside eşit katkıdır.

Forum anlık 5 online iken anlık 190 online arasında fark vardır, ozamanki uygulamalarımızı şuanda yapamayız yapmıyoruzda zaten, uygulamalarımız elbette değişkenlik gösterecektir.
 
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Top