Ay Yıldız Hacklenmiş (1 Viewer)

Joined
Oct 9, 2016
Credits
40
Rating - 0%
emmiler vardı hatta zonesi burda görmüşken cevap veriyim :D

http://www.golgeler.net/view->226767
Ooo Basan Basmış valla. :D
zamanında fırsatım vardı ama yapmadım nitekim vatan icin calısan insanlar
Benim sinir olduğum alan," Sanalda tek hacker grubu biziz. Sanal bizim hükmümüzde." sözleri. Eğer vatanları için gerçekten çalışsaydılar, medya yalakası olmazlardı. Yaptıkları işi yalakalık için yapmazlardı. Keşke yapsaymışsın. :)
 
Joined
Oct 9, 2016
Credits
40
Rating - 0%
o zaman ki büyüklerimden bi abim yapma dedi , domain panelindeydim hemde . Bugünki aklım olsaydı farklı olurdu tabi
Olan olmuş ne diyelim :D. Keşke yapsaymışsın da HACKER kimdir öğrenseymişler :). İnş yine öyle fırsatlar geçer eline. :)
 
Joined
Dec 24, 2016
Credits
40
Rating - 0%
Şu başlığı görünce yüzüme nasıl bir tebessüm otomatikman nasıl bir neşe geldi anlatamam.:D Vaktiyle ayt'nin ego kasmış rütbelilerinden birisi çok canımı sıkmıştı.Bazan siteye haftalarca erişilemiyodu yalandan yok yaş toplantımız var rütbe atamalarımız var nede güzel sıkıyolarmış meğer.Türk Güvenliği ve Emmioğullarını tebrik eder başarılarının daim, indexlerinin keskin olmasını temenni ederim.:D
 
Joined
Dec 17, 2016
Credits
0
Rating - 0%
Ayt'ye nasıl bastılar çok iyi biliyorum . Şöyle diyim eskideki portalda .php?=23 parametresi vardı . (Haber scripti gibi birşey). Tabi sql çekilmiyordu . Ama cmd shell ile komut okutuluyordu. Adamlar nası etmişse scriptin conf yolunu manuel bulup çekmişler . %100 emek anlayaciginiz.
 

Users who are viewing this thread

Top