AYDA 40 - 50 $ PARA KAZANMA YÖNTEMİ (1 Viewer)

Joined
May 26, 2020
Credits
88
Rating - 0%
Öncelikle bu sponsorlu bir Medium Story’si değil. Kripto paraların günlük hayatımızdaki rolü gün geçtikçe artmakta. Günlük değişimlerinin kullandığımız para birimlerine (Türk Lirası, Dolar, Euro vb. ) göre çok daha yüksek olabilme potansiyeli yüzünden çoğumuz bu para birimlerine yatırım yapmaktan çekinsek de internette bazı uygululamalar sayesinde bu para birimlerinden cüzi miktarda gelir elde etmek mümkün. Evet yanlış duymadınız...

Brave Browser Nedir? Ayrıcalıkları Nelerdir?
Dostlar, Brave Browser, tıpkı Google Chrome, Safari, Opera gibi bir internet tarayıcısı. Diğer tarayıcılardan farklı olarak gizliliğinize çok önem veren Brave, özel yazılımı sayesinde onayınız olmadan hiçbir siteye çerez vermemekte. Bu sayede web sayfalarını diğer tarayıcılardan daha hızlı yükleyen Brave, Google vb. şirketlerin sitelere yerleştirdiği reklamları otomatik olarak bloke ediyor. Öte yandan belirli bir ücret karşılığı kendi VPN hizmetinden faydalanabiliyorsunuz. Fakat Brave’i diğer tarayıcılardan ayıran en büyük özelliği anlaşmalı olduğu kurumların reklamlarını onayınız dahilinde size bildirim olarak sunması ve reklam gelirinin %70'ini size göndermesi. Bu yandan sektörde inovatif bir rolü bulunan tarayıcı İçerik Üreticilere ise Publisher hizmetiyle ayrıcalıklar tanıyor.

Brave Browser ile İnternette Surf Yaparken Para Kazanmak

Arkadaşlar öncelikle bunu yapabilmek için Brave browser'ı indirmeniz gerekiyor. İndirdikten sonra adres çubuğunun sonunda bulunan üçgen sembolden Kazançları Aktif Hale getirdiğiniz takdirde Brave, siz tarayıcıyı kullanırken belirlediği zamanlarda sponsorlu şirketlerinin reklamlarını size Windows Bildirimi olarak gösteriyor. Ayrıca gelir elde etmeniz için bu reklamlara tıklamanız gerekmiyor. Bildirimini gördüğünüz takdirde o reklamın gelirini elde etmiş oluyorsunuz. Tarayıcı bu sistem sayesinde ekosistemini canlı tutmakla kalmayıp kendi para birimi olan ve ödemeyi yaptığı BAT Coin’in değerinin de yüksek kalmasını sağlıyor.

Dediğim gibi çok kullanışlı bir tarayıcı. Çok basit arayüzü ile kafa karıştırmaz.
Türkiye'de hakettiği değeri fazlasıyla görmesi gereken bir tarayıcı.


İYİ FORUMLAR
 

Users who are viewing this thread

Top