Ayyıldız Hack Team spy ifsa

@Gök-Börü @WorthLess @AKI-B3Y @SkullZ Lan amua koydugumun ipneleri Real bilgilerimiz elimizde EMG Ankara il başkanlığına verildi . Hepiniz yarın polis götürecek ozlellik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peşin peşin söylüyorum benım tahammulum klalmadı bu konuları kim açarsa ana/bacı söverim soytarılığa gerek yok

Yav ananın amına laptopun soğutma fanını sokayım orospu çocuğu ağzımı açtırdın bana madem katlanacaksın
Ananı atımın arkasına atıp ormana kacırıyım kiraz ağacından kamçı yapıyımda kırbaçlayım
Ceku ifsan elimde devlet arkamizda biz devlet için hackerlik yapiyoz bittiniz lan siz

Ceku ifsan elimde devlet arkamizda biz devlet için hackerlik yapiyoz bittiniz lan siz
Bak benim kim olduğumu bilmiyorsun bulurum seni şaka yapmıyorum takip ederim arkadaş olmaya çalısırım gelir evindeo bilgisayarını götüne sokarım
senın gibi kaç tanesinin videosu var suan biliyomusun?

• Like
Tepkiler: ev1
Sikerler içini dışını bu kadar şaka trol olmaz anasına bacısına sövdürmek uğruna kim trol yapar ?

Kardeş Ankara'dan beni almaya gelsinler burası çok sıcak amk. Kutupta bir yere falan hapsetsinler yaprak kıpırdamıyor amk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,682Konular
3,270,306Mesajlar
315,747Kullanıcılar
aass1100Son Üye
Üst Alt