Döküman Büyük Boyuttaki txt Dosyalarını Açmak İçin Alternatif Program (2 Viewers)

Joined
Apr 23, 2020
Credits
1,651
Rating - 0%
Büyük Boyuttaki txt Dosyalarını Açmak İçin Alternatif Program

Selam dostlarım bazen forum üzerin de bir şeyler paylaşıyoruz ya da internet üzerinden indirdiğiniz bir txt dosyasını normal metin belgesiyle açmakta zorlanıyoruz çünkü program öylece kilitleniyor fakat EmEditör adlı program ile ki bu program metin belgesine alternatif bir programdır. Bu tür yüksek boyutta ki txt dosyalarını saniyeler içerisinde açabiliyoruz.

1.png

Bunlar dışında programın bir çok modu vardır bu modları aşağıda tek tek video olarak ekledim fakat ingilizcem o kadar iyi olmadığı için çevirmedim zaten videoları izleyerek ne olduğunu kolayca anlayabilirsiniz

Multiple Selections


Multiple Selection mode allows you to edit text fast, and even to Sort or Delete Duplicate Lines only in selected column ranges.

Number Range Expressions



EmEditor allows you to filter text documents and CSV documents with number ranges.

Replacement Expressions using JavaScript


EmEditor allows you to use replacement expressions using JavaScript.

AutoFill and Flash Fill


EmEditor allows you to drag the bottom right corner of the selected cell border (AutoFill handle) to copy the same value as the selected cell to the up, down, right, or left neighboring cell(s).

CSV, Filter Bar, and Sort


The new version enhances CSV features and adds the Filter toolbar. It’s a best tool to analyze big data and database files.


Program HTML Tasarımcılar & Programcılar & Editörler & Veritabanı / Server Yönetimi ve bir çok kişi ve iş için en uygun olanakları sağlıyor

[ İndirme Bağlantısı ]


Konu tarafımca hazırlanmıştır yukarı da ki açıklamalar sitenin kendi üzerinde ki tanıtımından alınmıştır.



 

Users who are viewing this thread

Top