Babamın annemi aldattığını düşünüyorum

Merhaba babamın annemi aldattığını düşünüyorum babamın telefonunu nasıl izlebilirim mikrofon kamera konum izleme vs.

Merhaba babamın annemi aldattığını düşünüyorum babamın telefonunu nasıl izlebilirim mikrofon kamera konum izleme vs.

Dostum forumdan uygun fiyata yurt dışı numara alıp işletme hesabı açıp o hesaba ünlü kadın model vb. fotoğraflar ekleyip babanı deneyebilirsin. Zor bir durum inşallah düşündüğün gibi değildir,umarım yardımcı olabilirmişimdir.

Dostum forumdan uygun fiyata yurt dışı numara alıp işletme hesabı açıp o hesaba ünlü kadın model vb. fotoğraflar ekleyip babanı deneyebilirsin. Zor bir durum inşallah düşündüğün gibi değildir,umarım yardımcı olabilirmişimdir.
veya hiç olmadı belirli bir fiyata +90 tr numarası alabilirsin yada instagram kullanıyorsa smm sosyal bayilik panellerinden fake insta hesabına bot basıp yine kadın hesabı açıp yazabilir test edebilirsin.

veya hiç olmadı belirli bir fiyata +90 tr numarası alabilirsin yada instagram kullanıyorsa smm sosyal bayilik panellerinden fake insta hesabına bot basıp yine kadın hesabı açıp yazabilir test edebilirsin.
Real aldatıyo demek istemiştim yinede önerilerin için teşekkürler babam fazla sosyal medya vs kullanmaz

whatsapp web e bağla wp üzerinden konuştuklarını düşünüyorsan
Yok Google konum geçmişine bakıyorum mesela bazi aralar konumunu kapatiyo o aralar bı yerlere gittiğini düşünüyorum telefonunun yanına yaklaşsam bile agresifleşiyor bende uzaktan kamera mikrofon izleme tarz bişey olabilirmi diye merak etdim

WhatsApp web 'e bağla pcden her saniye izle tabi whatsapp tan konuşuyosa belki arayarak konuşuyodur

131,811Konular
3,271,608Mesajlar
316,268Kullanıcılar
pusatuygurSon Üye
Üst Alt