backbox linux kurulum yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
http://i.hizliresim.com/ZkO53V.png

burda kaldı bayadır beklıyorum kac saat surer bu 1 pc ye 2 ısletım sıstemı kurdum lınux da boyle oldu yardım edın daha bekleemmı lazım yoksa napıym yanı sorun ney flas takıpta yapıyorum dıger ısletım sıstemı uzerıne kur ve pc nız acılısta hangı sekılde aılmasını ıstersenız olan secenegı sectım d yı bıcımlendırdım bıde 200 gb lık yerıde var pc de yardım edın

l0z

coder
Rating - 0%
Sorunu en başından eksiksiz yazarsan yardımcı olurum. Yazdıkların çok karışık geldi hiçbirşey anlamadım maalesef. Bir sürü insan da bu yüzden sayfayı kapatmıştır eminim. Tane tane, bütün sorunu yazmanı öneriyorum dostum.

Rating - 0%
Sorunu en başından eksiksiz yazarsan yardımcı olurum. Yazdıkların çok karışık geldi hiçbirşey anlamadım maalesef. Bir sürü insan da bu yüzden sayfayı kapatmıştır eminim. Tane tane, bütün sorunu yazmanı öneriyorum dostum.
hallettim kendi başıma kardeşim yinede saol

Rating - 0%
isoyu yeniden indir + backbox önermem
hard disk onarımı felan yaptım düzeltım suan 2 işletim sistemı kurulu sorunsuz yani bence o daha once 1 denedıgımde ıpta etmıstım kalıntı dosyalardan dolayı olmuyo olabılır o onarımı yapınca bu yuklenmeyen apt gelmedı o yuzden dırek kurdum sorunsuz sekılde saol yardımının ıcın biraz gec gordum ama olsn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,467Konular
3,268,502Mesajlar
315,235Kullanıcılar
serhat3444Son Üye
Üst Alt