Backdoor:Win32/Bladabindi!ml virüsünden kurtulma

Merhabalar kendime ücretli bir hile programı aldım ve içinden Backdoor:Win32/Bladabindi!ml diye tabir edilen bir virüs çıktı satın aldığım adama sorduğumda her hilede...

Merhabalar kendime ücretli bir hile programı aldım ve içinden Backdoor:Win32/Bladabindi!ml diye tabir edilen bir virüs çıktı satın aldığım adama sorduğumda her hilede olabilecek ufak şeyler dedi virüs değil aslında ama windows öyle görüyor dedi.İnternette araştırma yaptım ufaktan pcyi elegeçirmeye kadar giden bir virüs olduğunu gördüm sizce korkmamı gerektircek bir durum varmı yardımcı olursanız sevinirim

Merhabalar kendime ücretli bir hile programı aldım ve içinden Backdoor:Win32/Bladabindi!ml diye tabir edilen bir virüs çıktı satın aldığım adama sorduğumda her hilede olabilecek ufak şeyler dedi virüs değil aslında ama windows öyle görüyor dedi.İnternette araştırma yaptım ufaktan pcyi elegeçirmeye kadar giden bir virüs olduğunu gördüm sizce korkmamı gerektircek bir durum varmı yardımcı olursanız sevinirim
Öncelikle virustotal+diğer antivirusler oyun hilelerini virüs kabül ederler. Ben Csgo hilesi kodladığımda backdoor Gözüküyordu Yani korkulacak bişey olduğunu düşünmüyorum

131,839Konular
3,271,897Mesajlar
316,361Kullanıcılar
legimoSon Üye
Üst Alt