Yardım Bana Yardim edene coin

Selam arkadaşlar şimdi elimde bir sürü hemde baya bir sürü xls dosyası var, yani şu excel varya ondan var birsuru ama bunları birleştirmem gerek ne yapabilirim yardım...

Selam arkadaşlar şimdi elimde bir sürü hemde baya bir sürü xls dosyası var,

yani şu excel varya ondan var birsuru ama bunları birleştirmem gerek

ne yapabilirim yardım edin size isime yararsa coin vercem biraz,, bu arada tüm dosyalar telefonda pc ye aktarmam da sıkıntı ama illa pc de çözüm varsa anlatın

[CHARGE=20]Sub MergeExcelFiles() Dim fnameList, fnameCurFile As Variant Dim countFiles, countSheets As Integer Dim wksCurSheet As Worksheet Dim wbkCurBook, wbkSrcBook As Workbook fnameList = Application.GetOpenFilename(FileFilter:="Microsoft Excel Workbooks (*.xls;*.xlsx;*.xlsm),*.xls;*.xlsx;*.xlsm", Title:="Choose Excel files to merge", MultiSelect:=True) If (vbBoolean <> VarType(fnameList)) Then If (UBound(fnameList) > 0) Then countFiles = 0 countSheets = 0 Application.ScreenUpdating = False Application.Calculation = xlCalculationManual Set wbkCurBook = ActiveWorkbook For Each fnameCurFile In fnameList countFiles = countFiles + 1 Set wbkSrcBook = Workbooks.Open(Filename:=fnameCurFile) For Each wksCurSheet In wbkSrcBook.Sheets countSheets = countSheets + 1 wksCurSheet.Copy after:=wbkCurBook.Sheets(wbkCurBook.Sheets.Count) Next wbkSrcBook.Close SaveChanges:=False Next Application.ScreenUpdating = True Application.Calculation = xlCalculationAutomatic MsgBox "Processed " & countFiles & " files" & vbCrLf & "Merged " & countSheets & " worksheets", Title:="Merge Excel files" End If Else MsgBox "No files selected", Title:="Merge Excel files" End If End Sub[/TD] [/TR] [/TABLE]

"Visual Basic" Düzenleyicisi'ni ac Alt + F11 bas
Soldaki bolume tıklayın ve bağlam menüsünden Ekle> Modül'ü seç
Görünen pencerede (Kod penceresi), yukarıdaki kodu yapıştır

Makro iletişim kutusunu açma için Alt + F8 tuşlarına bas
Makro adı altında az onceki ögeyi seç ve Çalıştır tusuna tıkla[/CHARGE]

131,652Konular
3,270,108Mesajlar
315,696Kullanıcılar
Enes 28 22Son Üye
Üst Alt