Bandicam Full Yapmak ve İndirmek! 2019, 2020 | Bandicam Keymaker

Selam dostlar, bu konuda sizlere nasıl Bandicam programınızı full kullanabilirsiniz onu anlatacağım. Sesli Anlatım : Tıkla! Yapılış : Öncelikle Bandicam programımızı kuralım...

Selam dostlar, bu konuda sizlere nasıl Bandicam programınızı full kullanabilirsiniz onu anlatacağım.

Sesli Anlatım : Tıkla!

Yapılış : Öncelikle Bandicam programımızı kuralım ve aşağıda vermiş olduğum dosyanın içindeki "Keymaker" exe'sini masaüstüne atalım. Sonrasında "Keymaker" exe'sini yönetici olarak çalıştırıp oraya farketmeksizin bir adet mail yazıp altındaki butona basalım ve exe'yi kapatmadan Bandicamı açalım, Bandicam açıldığında full olarak açılıcak ve yazdığınız maile lisanslanıcak fakat bunu her Bandicam kullanıcağınızda yapmanız gerekmektedir.

Not : Exe'yi yönetici olarak çalıştırmayı kesinlikle unutmayın.

İndirme Linki & Virüs Total Sonuçları :
İndirmek için bu yazıya tıkla.
------------------------
Virüs Total sonuçlarına gitmek için bu yazıya tıkla.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Selam dostlar, bu konuda sizlere nasıl Bandicam programınızı full kullanabilirsiniz onu anlatacağım.

Sesli Anlatım : Tıkla!

Yapılış : Öncelikle Bandicam programımızı kuralım ve aşağıda vermiş olduğum dosyanın içindeki "Keymaker" exe'sini masaüstüne atalım. Sonrasında "Keymaker" exe'sini yönetici olarak çalıştırıp oraya farketmeksizin bir adet mail yazıp altındaki butona basalım ve exe'yi kapatmadan Bandicamı açalım, Bandicam açıldığında full olarak açılıcak ve yazdığınız maile lisanslanıcak fakat bunu her Bandicam kullanıcağınızda yapmanız gerekmektedir.

Not : Exe'yi yönetici olarak çalıştırmayı kesinlikle unutmayın.

İndirme Linki & Virüs Total Sonuçları :
İndirmek için bu yazıya tıkla.
------------------------
Virüs Total sonuçlarına gitmek için bu yazıya tıkla.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
133,473Konular
3,282,345Mesajlar
319,082Kullanıcılar
dildo sahibiSon Üye
Üst Alt