BANKA KİRALAMA İŞİ - ELDEN ÖDEME ANLIK OLARAK.

Merhaba forum üyeleri. Ben bir kaçış banka işlerinde koşuyorum. Her türlü güvenceyi veririm zaten anlık elden ödeme yapıyorum İşi şöyle açıklayayım; En az altı adet banka...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba forum üyeleri. Ben bir kaçış banka işlerinde koşuyorum. Her türlü güvenceyi veririm zaten anlık elden ödeme yapıyorum

İşi şöyle açıklayayım;

En az altı adet banka olması gerekiyor. Bu sayı 7 olursa ödeme aşamasında daha güzel paraya sahip olursunuz.
Eğer o kadar hesap yoksa beraber buluşup açıyoruz boyut hattının üzerine, varsa da sadece mağazalardan numara paketleme yapıyoruz. Biri 15 20 dk sürüyor

6lı sete 6k, 7li sete 9k ödeme sağlar. İlgilenen arkadaşlar telegramdan ulaşırsanız sevinirim. @soulxxl

Merhaba forum üyeleri. Ben bir kaçış banka işlerinde koşuyorum. Her türlü güvenceyi veririm zaten anlık elden ödeme yapıyorum

İşi şöyle açıklayayım;

En az altı adet banka olması gerekiyor. Bu sayı 7 olursa ödeme aşamasında daha güzel paraya sahip olursunuz.
Eğer o kadar hesap yoksa beraber buluşup açıyoruz boyut hattının üzerine, varsa da sadece mağazalardan numara paketleme yapıyoruz. Biri 15 20 dk sürüyor

6lı sete 6k, 7li sete 9k ödeme sağlar. İlgilenen arkadaşlar telegramdan ulaşırsanız sevinirim. @soulxxl
9k için hayatınızı riske atarmısınız aptal işi olur siz siz olun adımınıza bile güvenmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,662Konular
3,270,179Mesajlar
315,716Kullanıcılar
Tomercu100Son Üye
Üst Alt