Banned cezaları kaldırıldı. (1 Viewer)

Status
Not open for further replies.

h4cky0u 

Not Gonna Get Us
Joined
Dec 1, 2015
Credits
201,695
Rating - 94.7%
Arkadaşlar biliğiniz üzere üyelikleri kapattık kaliteyi yükseltmek için, üyelikler kapalı olduğundan geleni geçeni ufak nedenlerden banlamak foruma zarar veriyor ve mağduriyetler oluşturuyor , bu yüzden yeni bir af süreci ve ceza sistemi hayata geçirlimiştir.
bu süreçte daha önce banned alan üyelerin cezalarınıda af yoluyla açacağız.

Biz ban cezası verme taraftarı değiliz, Önümüzdeki süreçte üyelerimize minimum ban cezası uygulayacağız, yani sistemimizde olan warnings UYARI özelliğini kullanacağız, uyarı aldığınızda bundan sizinde haberiniz olacak bildirim şeklinde, aldığınız uyarılara itirazınız varsa yine onada itiraz edebileceksiniz. Bazı yeni üyelerimiz var sadece konuya kısa bir cevap yazıp içeriği görmek peşinde olan kitle var, onlar bu olayların dışındadır , spam cezası alacaklardır bu kaçınılmaz. Yani işin kısası artık süesiz ban devri sona erdi.

AF YASASINA NASIL TABİ OLURSUNUZ ?

KÜFÜR YÜZÜNDEN BAN YEDİYSENİZ.

CHATBOXDA GEREKSİZ MÜNAKAŞADAN BANLANDIYSANIZ.


SPY KONULARINI BAŞKA YERDE PAYLAŞTIYSANIZ.

DAHA ÖNCE ADMİNLERDEN BİRİYLE ZITLAŞMADAN DOLAYIYSA.

YANİ KISACASI OTTAN B0KTAN YERE BAN YEDİĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORSANIZ İLETİŞİME GEÇİN BAN CEZANIZI İPTAL EDELİM VE SİZDE KURALLARA UYACAĞINIZI BEYAN EDİN.


Tabiki foruma karşı daha önce ihanet içinde olan, birliği bozmaya yönelik girişimleri olanlar hariç tutulacak bu af yasasından.


YENİ CEZA SİSTEMİ.

Her uyarı 1 puan olarak kullanılacaktır. Özel sebep belirtilen uyarı ise 3 puandır. Tabiki özel sebep uyarısı aldığınız anda bu sebep incelenir.

uuu.png

Yukarda gördüğünüz tablo bizim sizlere uyarı verirken kullandığımız şablondur, hangi sebeplerden dolayı uyarı alabileceğiniz yazıyor. Belirli bir uyaru puanına ulaştığınız anda otomatik olarak sistem sizi cezalandırmaya başlıyor, yani herhangi bir yöneticinin bunu yapmasına gerek kalmıyor. Yani bir uyarı aldığınız zaman bunu dikkate alın ve uyarı puanlarınız çoğalmasın.

Şimdi yeni ceza puanlarını ve yaptırımlarını inceliyelim.

UYARI SÜRECİ

5 uyarı puanı almak 2 gün boyunca banlı kalmak.
8 uyarı puanı almak 4 gün boyunca banlı kalmak.
10 uyarı puanı almak 6 gün boyunca banlı kalmak.


DİSİPLİN SÜRECİ BAŞLIYOR.

12 uyarı puanı almak forumdan 8 gün boyunca dışlanmak. (nedemek bu ? forum sizin üyeliğiniz çok ağır açılır ve çoğu kez sayfalara giremezsiniz bile adeta bir işkenceye dönüşür forumda dolaşmak, açıkcası ban cezasından daha sinir bozucudur)

15 uyarı puanı almak 10 gün boyunca banlı kalmak.
25 uyarı puanı almak 30 gün boyunca banlı kalmak.


Not: Moderatoru yada adminin insifiyatine göre aldığınız uyarı puanları süreli olarak eklenebilir yada kalıcı o durum belli olmaz, süreli eklenen puanlar mesala admin 3 gün sonra aldığığı uyarı puanı silinsin derse otomatik silinir.
 
Last edited:
Joined
Dec 31, 2018
Credits
0
Rating - 0%
Abi ben ban yedim de bi daha yapmıyacağım hatayı rütbem düşmüş düzeltebilir miyiz?
 

h4cky0u 

Not Gonna Get Us
Joined
Dec 1, 2015
Credits
201,695
Rating - 94.7%
Daha önce banlanmış kişiler birşekilde iletşim kurabilir, sitenin altındaki iletişim linkine tıklayıp mailimze ulaşın. Veya facebook sayfamızdan.
 
C

Crysuder

iyi olmuş herkes hasmini banlayinca üye kalmadi bide kavga edip adam banlattiran arkadaşlar vardi
 

h4cky0u 

Not Gonna Get Us
Joined
Dec 1, 2015
Credits
201,695
Rating - 94.7%
@Mehmet Gül Küfürlü ban mesajı yazılmasını istemezdik, yönetim seni karşılıklı bir küfürleşmeye girdiğin için banladı ancak artık yeni bir üyelik aldığını görüyorum, yaşanan bu olumsuz durumlar için yetkini üst tabaka ya yükselttim, forumda kalıcı olmaya çalışmanda güzel bir davranış.
 
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Top