Bant Genişliği / Hack / Güvenlik / [ By Marowit...] (1 Viewer)

Joined
May 15, 2017
Credits
0
Rating - 0%
Selamün Aleyküm.

Bu Konuda Sizlere Bant Genişliği hakkında biraz bahsedeceğim.

Bant Genişliği Nedir ?

Bant genişliği sitenin karşıdaki cihaz ile arasındaki bağlantı sınırıdır diyebiliriz. Bu sınır ücretsiz sitelerde çok azdır.Fakat ücretli olarak bu sınır sınırsız yapılabilir yada yükseltilebilir.

Bant Genişliği Nasıl Biter ?

Bant genişliği sitenizdeki her içerik goruntulendiginde azalır.Bant genişliği biterse siteye erişim saglanmaz.

Bant Genişliği Hack / Hırsızlık ?

Bir siteyi bant genişliği yolu ile kapatabilirsiniz.Fakat bu biraz zor olabilir. çünkü o sitenin içeriği çok fazla goruntulenmeli.İcerikleri ne kadar çok gozukurse, bant genişliği o kadar hızlı bitecektir.Genelde Free Hostlarda daha kolaydir ;)

Yöntem : Bu yöntemi denemedim fakat işe yarıya bilir.Sitenin bir içeriğini kendi sitemizde kullanarak bant genişliğini kullanacağız.simdi bir site açalım örnek deneme.esy.es olsun sitemiz. Kurban sitede kurban.pe.hu olsun. Şimdi bir İndex oluşturacağız ve deneme.esy.es sitemize yukeleyecegiz. İndexde kurban.pe.hu sitesinin içeriklerinin direk linkleri olacak böylece kurban.pe.hu sitesinin içeriklerini uzaktan görüntüleyerek bantı bitireceğiz :D :D

Mesela bir resim linki olsun o linki görünce bant harcanacak.

kurban.pe.hu/images.png olsun.

Site İndex içine ekliyoruz Alttaki kodu.





<img src="kurban resim linki]">

Bunu video v.b yapabilirsiniz ve çok fazla koyabilirsiniz. deneme.esy.es sitesini ne kadar fazla kişi goruntulerse kurban.pe.hu sitesi o kadar kapanmaya yaklaşır böylece.

Not: Bot v.b bisi yapılabilir, Geliştirilebilir.

Nasıl korunulur?

Bant satın alırsınız yukseltirsiniz. Ücretsiz korumada var om atın yardımci olurum. Ayrıca bant bitmemesi için resimleri site yerine upload sitesine yükleyip upload sitesinin bantini caalbilrisiniz.
 

Users who are viewing this thread

Top