@baristec isimli üyeden şikayetçiyim

23 Haziran günü kendisinden düşürdüğü instagram hesaplarından birini almak için iletişime geçtim. Bana, ''bizimle çalış, sana istediğin 10k' lık hesabı ayarlarız, bize numara...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
23 Haziran günü kendisinden düşürdüğü instagram hesaplarından birini almak için iletişime geçtim. Bana, ''bizimle çalış, sana istediğin 10k' lık hesabı ayarlarız, bize numara topla.'' dedi.

Bunun üzerine ben kendisine 300 adet numara topladım 5 günde. Bugün bana topladıklarımdan bir adet 10k hesap düştüğünü, bana vereceğini söyledi. Hesabı verdikten sonra, ben kendisine hesabı satacağımı, satılıp satılamayacağını sordum, bilmediğim için değerini sordum. Bana küfür ederek, ''biz satmasını bilmiyoz mu, .......'' diyip hakaret ederek hesabı geri aldı.

Şimdi ise, benim topladığım hesaplardan düşmediğini, bu yüzden vermeyeceğini söylüyor fakat ekran fotosu kanıtları ile yönetici kadrosuna durumu ilettim. Günlerdir beni kullanarak, dolandırdı. Üstüne hakaretler etti. Böyle bir forumda, dolandırıcılık yapanların ekmeğine yağ sürülmemesini, gerekenin yapılmasını arz ediyorum.

Saygılarımla.

KANITLAR;

1593441791769.png
1593441798097.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
gWU70fqH7iqbiLFtFWkbD3DbjE9.jpg

Şimdi o bizden hesap satın almak istedi ben satmadım, sen numara topla düşen hesap dan veririm dedim. Çok saol falan dedi bu bize 2 part numara attı. Hepsine bastık hiç biri düşmedi. Zaten 3 günde 1 numara atıyor
xianatec ile birlikte düşürdüğüm hesapdı o, kıza verelim dedik hesaba ihtiyacı varmış. Biz verdik hesabı kurucu düşürdü. Kurucudan açtık terkrar verdik şifre değişmesini söyledik değişmedi, bana hesabı satıcam dedi eeee biz hesabı ona ihtiyacı var diye verdik satma işi nereden çıktı? Hani ihtiyacı vardı. Bende hediye satılır mı dedim bana delikanlı falan diyor. Biz ona ücretsiz hesap veriyorz adam satıyor insanın da gururu var değilmi? bizde hesabı geri aldık @Jon Snow olayı tam araştırmadan tatava yapma sende.
:d tatava mı aramız da kaç yaş var yada senin yaş kaç çoluk çocuksun takmışsın gurur yok hediye edilen hesap satılır mı diye ulan ne hediye amına koyduğum çaldığın hesabı hediye ediyorsun birde gururdan mı bahsediyorsun.

Şimdi o bizden hesap satın almak istedi ben satmadım, sen numara topla düşen hesap dan veririm dedim. Çok saol falan dedi bu bize 2 part numara attı. Hepsine bastık hiç biri düşmedi. Zaten 3 günde 1 numara atıyor
xianatec ile birlikte düşürdüğüm hesapdı o, kıza verelim dedik hesaba ihtiyacı varmış. Biz verdik hesabı kurucu düşürdü. Kurucudan açtık terkrar verdik şifre değişmesini söyledik değişmedi, bana hesabı satıcam dedi eeee biz hesabı ona ihtiyacı var diye verdik satma işi nereden çıktı? Hani ihtiyacı vardı. Bende hediye satılır mı dedim bana delikanlı falan diyor. Biz ona ücretsiz hesap veriyorz adam satıyor insanın da gururu var değilmi? bizde hesabı geri aldık @Jon Snow olayı tam araştırmadan tatava yapma sende.
olan gerçekten boş adamsın bide gurur diyo hhaha forumda REP puanı olsaydı -500

:d tatava mı aramız da kaç yaş var yada senin yaş kaç çoluk çocuksun takmışsın gurur yok hediye edilen hesap satılır mı diye ulan ne hediye amına koyduğum çaldığın hesabı hediye ediyorsun birde gururdan mı bahsediyorsun şurda bana söylenilen çoğu şeyi keşke bir gün birisi karşımda da söyleyebilse de ağzını yüzünü siksem
Bizde mi ağzımızı bozalım illa yani
Telegram kullanıyor musun?

Ben günlerdir, keriz olduğum için mi topladım? Sen bana, attıklarından 10 k düştü, fazla düşen olursa değişiriz dedin. Kimse bana o hesabı babasının hayrına vermedi; diyelim ki öylesine veren olsaydın bile, verdiğin hediyeyi satıp satmayacağımla neden ilgilenesin? 300 numaradan bahsediyorum, 2 gün diyorsun sen bana. Madem öyle, bana ilk başta satsaydın. Senden satın almak için yazmıştım zaten. Üstüne tonla hakaret işitiyorum. Dolandırıcılık bu ve hakkımı istiyorum.

BANLAYIN AMK RAHATLARSINIZ @JonSnow büyüğümüzsün diye ses çıkarmıyoruz kimin ağzını sikiyorsun çulsuz eşşek seni karşımda dese diyorsun. Ulan realde Bi yayapamazsın burada saygı kasma eveliyahtını sikerim
ahahaha ulan a koyduğumun evladı sadece yumruğumun yarı çapı yüzün ne kadar ne realinden bahsediyorsun dışarı çıakrken annenden babandan izin alıyorsun beni mi döveceksin güldürme beni şimdi

Arkadaş ağır küfür ettiği için banladım. Böyle seviyesiz insanların forumda yer almaması lazım. @KronikMuhalif,
instagram falan istiyorsan GençTürk ile iletişime geç. Forumda başka daha seviyeli arkadaşlarda var. İyi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,024Konular
3,274,190Mesajlar
316,786Kullanıcılar
Tekelc1xSon Üye
Üst Alt