Baykuş hikayesi paranormal v2

Siktimin baykusu bam baska birsey valla ilk otusunde izmir depremi oldu o siddetli olan ikinci otusu mahallede biri oldu sonra bir kac kere daha ottu baykusun oturdugum yerde...

Siktimin baykusu bam baska birsey valla ilk otusunde izmir depremi oldu o siddetli olan ikinci otusu mahallede biri oldu sonra bir kac kere daha ottu baykusun oturdugum yerde olmasi imkansiz gibi bisey Neyse dedim normal otuyordur arkadaslarima sordum duyuyonuzmu diye yok dediler dedim kulaginiz sagirdir duymassiniz bir ark bizde kaldi benim pc yandı aq onu cozmeye calisiyoz sorun ne falan ram soketi yanmis nasil olduysa artik dedik yarin hallederiz filim actik izliyoz ben tabi gene duydum baykusu yanimdaki benden daha tirsak bu konularda mk acmis google baykus otusunun anlamlarina bakiyo baktim bir yazida olum habercisi bir yazida kaza habercisi dedim kapat sunu dahada korkutuyon bizi pic evine gitti serefsiz ben tek kaldim evde uyuyamadim uyutmadimda serefsizi neyse en son bir hafta once ottu kimseye birsey olmadi hayirlisi ins

Baykuş kötü olay habercisidir diye bir efsane vardır, bir çok insan bu tür olaylar yaşamış şuana kadar. Senlik sıkıntı değil yani

131,856Konular
3,272,044Mesajlar
316,394Kullanıcılar
bopxSon Üye
Üst Alt