Bazi steam hesaplari nasil ucuza satiliyor?

Şunu merak ediyorum aslında. Bazı sitelerde orn; cyberpunk 2077 25tl diyor ama offline oynanabilir. Bunlar Çalıntı hesaplar mı? Bazı ilanlarda da istediğiniz oyun 25tl diyor...

Şunu merak ediyorum aslında. Bazı sitelerde orn; cyberpunk 2077 25tl diyor ama offline oynanabilir. Bunlar Çalıntı hesaplar mı? Bazı ilanlarda da istediğiniz oyun 25tl diyor. Ve yanında activator denen birsey veriyoruz yazıyor.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Şunu merak ediyorum aslında. Bazı sitelerde orn; cyberpunk 2077 25tl diyor ama offline oynanabilir. Bunlar Çalıntı hesaplar mı? Bazı ilanlarda da istediğiniz oyun 25tl diyor. Ve yanında activator denen birsey veriyoruz yazıyor.
ben yapıyorum bu işi mesela god of war cıktı yeni hesabı satıyorum offline aldırıyorum adama yüklüyor oynuyor fakat online giremiyor

Hocam bazı insanlar kara para aklıyor illegal tekniği bazı insanlar ise check çekip satıyor bir çok yöntemi var bu işin illegal olarak mutlaka ama mutlaka orjinal kendi şahsi hesapınızın olmasını ve temiz bir steam bakiyesi ile oyunu almanı tercih ederim iyi forumlar

132,114Konular
3,275,222Mesajlar
316,923Kullanıcılar
kahya51Son Üye
Üst Alt