Method Bedava 10K Takipçi Kazanma Bugu | SMM PANEL AÇIĞI

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır kullandığım bi smm panelin bugunu buldum smm panele botlar bağlanmış ve botlar yönetiyormuş. yani panelin gerçek sahipleri arada bir...

Arkadaşlar merhaba
uzun zamandır kullandığım bi smm panelin bugunu buldum
smm panele botlar bağlanmış ve botlar yönetiyormuş. yani panelin gerçek sahipleri arada bir giriyormuş. Şimdi anlatacağım bug ile 10 20k türk takipçileri bedavaya almayı gösterecem. Aşağıda verdiğin panelin türk takipçi hizmetinde büyük bir sistemsel açık var. Fazla uzatmadan anlatıma geçeyim

ANLATIM:

Öncelikle TKB2290_353 Kupon Kodunu Girerek 10TL Beleş Bakiye Kazanın ama bu bakiyeyi harcayamazsınız çünkü normal bakiye eklemeden o kupondan geleni harcatmıyor sistem neyse daha sonra gidip bakiye ekleyin ister shopier üzeri ister eft havale hiç fark etmez ama korkmayın daha sonra o parayı geri alacaksınız neyse işte gidip bakiye yükledikten sonra türk gerçek takipçi hizmetini seçip %40 Türk olanı seçip istediğiniz miktarda takipçi gönderin ama göndermeden önce instagram hesabınızı herkese açığa değil kapalıya alın ki sipariş gönderildi yazsın ama iptal etsin. Bu şu demek siparişiniz sistem tarafından gönderildi ama hesabınız herkese açık olmadığı için gönderilmeyen miktarın ücreti iade edildi diyor ve tüm parayı size iade ediyor daha sonra gidip destek talebi açacaksınız ve aşağıda verdiğim metni kopyala yapıştır yapacaksınız ve destek botları o yazdığınız kod sayesinde gidip paranızı iade edecek yani diyelim 20tl yatırdınız ayrıyetten 10tl de kupon kodundan geldi toplam 30tl kartınıza iade edecek. ben takipçi satıyorum ve bu şekilde hiç zarar etmeden veya cebimden para çıkmadan takipçilerini millete atıyorum sistem açığı kapanmadan koşun yapın. BİRAZ UZUN OLDU AMA İYİCE OKUYUN

SİPARİŞ NOYU SAKIN SİLMEYİN İADE SAĞLAYAN KOD O

METİN:

Merhaba takipbayin.com Destek Ekibi Aşağıda verdiğim sipariş no'ya ait siparişim tamamlandı diyor ama herhangi bir gönderim olmadı lütfen gönderim yapın veya para iadesi yapın

SİPARİŞ NO: tR39*AW_34_%40-TÜRK

İyi Günler Dilerim. AğUrt923-b

Üstte Verdiğimi Olduğu Gibi Kopyalayıp Yapıştırın ve Gönderin İADE Gerçekleşir

SMM PANEL:

TIKLA

site yenı kurulmus arkadas kolpa atıyor gibime geldı yınede baltalama olmasın :D
site yeni kuruldu dediğin 2021 de kurulmuş ve yeni kurulduğu için bi ton açığı vardır benim bulabildiğim sadece bu
denemeden kolpa demeyin ayrıca site benim bile değil ve sahibini de tanımıyorum. Denemeden Beni Suçlamayın ayrıyetten beni suçlasanız bile benlik bi durum yok ben sadece bildiğimi söyledim

site yeni kuruldu dediğin 2021 de kurulmuş ve yeni kurulduğu için bi ton açığı vardır benim bulabildiğim sadece bu
denemeden kolpa demeyin ayrıca site benim bile değil ve sahibini de tanımıyorum. Denemeden Beni Suçlamayın ayrıyetten beni suçlasanız bile benlik bi durum yok ben sadece bildiğimi söyledim
senı suclamıyorum sadece anlatım şeklin sanki site senınmışde para koparmaya calısıyomus gıbı geldı dogru olup olmadıgını bılmıyorum tekrardan kolay gelsın.

Hesap gizlide oldugu icin takipciler de gelmeyecek o zaman hicbirsey kazanmis olmuyoruz yoksa benmi yanlis anladim?

hayır takipçiler gelecek ama sistemde gelmedi dicek çünkü hesap gizlide
ama siparişlerim kısmında da gönderildi dicek sizde destek talebi açıp iade alacaksınız bu kadar
dostum bakiye yuklemeye ne gerek var panellerde böyle bı acık yok panel senın oldgu %100 bellı yanı farklı bı taktık deneseydın keske

131,694Konular
3,270,408Mesajlar
315,909Kullanıcılar
Üst Alt