evet arkadaşlar, method için bize gerekli olan şeyler;
1 adet okul (öğrenci olmak zorundasınız minimum lise)
1 adet karne, ders programı, öğrenci belgesi vb. (tarihli)
1 adet mail (yandex öneriyorum)
1 adet github hesabı
2. adım Github Student Developer Pack kısmına tıklıyoruz.
3. adım sağ üstte Get Your Pack butonuna basıyoruz. (ondan önce alt tarafa bakarsanız ücretsiz içerikleri görebilirsiniz)

4. adım gerekli alanları kendimize göre dolduruyoruz
5. adım bu kısımda eğer karne veya öğrenci belgesi ekleyecekseniz resim seçme kısmının atından diğer seçeneğini seçin
6. yine buraları da kendinize göre doldurun
son olarak isteğinizi gönderin, bir kaç dakika sonra mail adresinize bir mail gelicek o mailden sonra yaklaşık 2 hafta içerisinde cevap geliyor eğer onaylanırsa 3. adımda ki tüm her şey bedava gelmiş oluyor eğer onaylanmazsa tekrar başvurun bu sefer bazı yerleri değiştirin (projeler veya resim vb.)
method çalışıyor arkadaşlar şansınız varsa ve eğer dediklerimi doğru yaparsanız 1-2 hafta içinde onaylanır.
iyi forumlar
[CHARGE=5]
[/CHARGE]
1 adet okul (öğrenci olmak zorundasınız minimum lise)
1 adet karne, ders programı, öğrenci belgesi vb. (tarihli)
1 adet mail (yandex öneriyorum)
1 adet github hesabı
1. adım https://education.github.com/ adresine gidiyoruz.2. adım Github Student Developer Pack kısmına tıklıyoruz.
3. adım sağ üstte Get Your Pack butonuna basıyoruz. (ondan önce alt tarafa bakarsanız ücretsiz içerikleri görebilirsiniz)

4. adım gerekli alanları kendimize göre dolduruyoruz
5. adım bu kısımda eğer karne veya öğrenci belgesi ekleyecekseniz resim seçme kısmının atından diğer seçeneğini seçin
6. yine buraları da kendinize göre doldurun
son olarak isteğinizi gönderin, bir kaç dakika sonra mail adresinize bir mail gelicek o mailden sonra yaklaşık 2 hafta içerisinde cevap geliyor eğer onaylanırsa 3. adımda ki tüm her şey bedava gelmiş oluyor eğer onaylanmazsa tekrar başvurun bu sefer bazı yerleri değiştirin (projeler veya resim vb.)
method çalışıyor arkadaşlar şansınız varsa ve eğer dediklerimi doğru yaparsanız 1-2 hafta içinde onaylanır.
iyi forumlar