Şimdi Bedava Smm Panel linkini Vericem: (smm panel benim degildir WEB ASYANINDIR) Api Çekmek İstediiniz site: https://xymarket.org bu sitede herşey cok ucuz 1000...
Web asya olarak heryerdeyiz
Web asya olarak heryerdeyiz![]()
panel aşırı pahalı hacı ucuz yazmışsın başlığa bide
Hocam panelin sahibi olarak beni kast ediyorsan sciripti paylasan forum bizim panel bana ait değilüye 50 dakika önce katılmış neyse olabilir konuyu attıktan 2 dakika sonra panelin sahibi konuya yorum yapmış bence %90 reklam bu @Killer @İbrahim @Al Simmons @SpyAdmin
bklm
1 yıldır ordan çekiyormuş yalan nasıl söylenir adlı çalışma
O sırada site 10 günlükdür dkdkdkmdkdmd1 yıldır ordan çekiyormuş yalan nasıl söylenir adlı çalışma
🤣🤣🤣O sırada site 10 günlükdür dkdkdkmdkdmd
İşte benden ama alırlar mesela 😎Adam gibi sote bana ait yeni açtım diyemiyo hayır yalan söylese bile script panelligo kim alır o scriptten takipçi
Bendende alirlarİşte benden ama alırlar mesela 😎
Link at bakimBendende alirlar
Kâr çok az alınmış yeni diyemi
Evet azıcık müşteri çekmek için kar az koydum ama sanal pos yok yaş 17 bir çözüm bulamadimKâr çok az alınmış yeni diyemi
Benimde 16 baskasinin adına açdım paytr ugrasma shopier ac gitsinEvet azıcık müşteri çekmek için kar az koydum ama sanal pos yok yaş 17 bir çözüm bulamadim
Shopier de 18 istiyo başkasının adına açsam kendi inanı koysam olur muBenimde 16 baskasinin adına açdım paytr ugrasma shopier ac gitsin
İbanda o kisiye ait olmaliBenim 17 yaş
++++