Bedava Ürün Alma Methodu

Beyler Paylaşan Varmı Bilmiyorum Kendim Bulduğum Bir Olay İstediğiniz Ürün Kıyafet Ayakkabı Kolye Telefon vs Bedavaya Alabiliyorsunuz (Gümrük Hariç 15 TL - 20 TL ) İlk...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Paylaşan Varmı Bilmiyorum Kendim Bulduğum Bir Olay

İstediğiniz Ürün Kıyafet Ayakkabı Kolye Telefon vs Bedavaya Alabiliyorsunuz (Gümrük Hariç 15 TL - 20 TL )

İlk Olarak Ürünün Fiyatı Ne Kadarsa O Kadar Paranız Olması Lazım

Ürünü Normal Bi Şekilde Satın Alın

Ardından Kargonuzu Takip Edin ürün türkiyeye girdiğinde Ürün Elime Ulaştı Diyip Bi Talep Oluşturun

Ürün Hasarlı / Bozuk Seçeneğini Seçin Eğer Ürün 50 Tl Altı bir ürünse Parayı Anında İade Alabiliyorsunuz

Eğer Ürün 50 Tl Üstü İse Sizi Bir Gerçek insanla konuşturuyor ve Aynı Şekil Parayı Yine İade Alıyorsunuz

Ve Ürün Sizde Kalıyor :) İstemiyorlar Ürünü

Bu Arada Parayı iade alırken dikkat edin 2 seçenek sunuyorlar

1.Ödeme Yöntemi 2.Wish Cüzdan

Ödeme Yöntemi Derseniz Kartınıza Gider 2 3 gün sonra para gelir Ama wish Cüzdan Derseniz Bakiyenize Eklenir Ve O Parayı Ordan Alamazsınız

Arkadaşlar İlk Paylaşımım Anlamadıyanız Özür Dilerim Yardımcı Olduysam Ne mutlu bana <3

Ben Bir Sürü Ürün Aldım Hesap Değiştirmenize Gerek yok aynı hesaptan 20 30 tane eşya alıp hepsini iade ettim

Beyler Paylaşan Varmı Bilmiyorum Kendim Bulduğum Bir Olay

İstediğiniz Ürün Kıyafet Ayakkabı Kolye Telefon vs Bedavaya Alabiliyorsunuz (Gümrük Hariç 15 TL - 20 TL )

İlk Olarak Ürünün Fiyatı Ne Kadarsa O Kadar Paranız Olması Lazım

Ürünü Normal Bi Şekilde Satın Alın

Ardından Kargonuzu Takip Edin ürün türkiyeye girdiğinde Ürün Elime Ulaştı Diyip Bi Talep Oluşturun

Ürün Hasarlı / Bozuk Seçeneğini Seçin Eğer Ürün 50 Tl Altı bir ürünse Parayı Anında İade Alabiliyorsunuz

Eğer Ürün 50 Tl Üstü İse Sizi Bir Gerçek insanla konuşturuyor ve Aynı Şekil Parayı Yine İade Alıyorsunuz

Ve Ürün Sizde Kalıyor :) İstemiyorlar Ürünü

Bu Arada Parayı iade alırken dikkat edin 2 seçenek sunuyorlar

1.Ödeme Yöntemi 2.Wish Cüzdan

Ödeme Yöntemi Derseniz Kartınıza Gider 2 3 gün sonra para gelir Ama wish Cüzdan Derseniz Bakiyenize Eklenir Ve O Parayı Ordan Alamazsınız

Arkadaşlar İlk Paylaşımım Anlamadıyanız Özür Dilerim Yardımcı Olduysam Ne mutlu bana <3

Ben Bir Sürü Ürün Aldım Hesap Değiştirmenize Gerek yok aynı hesaptan 20 30 tane eşya alıp hepsini iade ettim
bakalım kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,811Konular
3,271,606Mesajlar
316,268Kullanıcılar
pusatuygurSon Üye
Üst Alt