Ben ELESSYA Ve Son Diceklerim Bunlardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Direk Konuya Geliyorum

1- ilk başta Cem Abi senden Başlayacağım
Ben Sana Abi Gözüyle Baktım Hep Sana Saygısızlık Yapmamaya Özen Gösterdim Ama Sen Arkamdan Neler Demişsin ve Üstelik Ben Senden Modluk Bile istemedim sen dedin ki ya sen yada Zafiyetsiz olucak demistin ve Dilay Sürtüğünede Bunu Demişsin
Ayıp Etmişsin modluk istemedim bile senden beklemezdim Zaten Ben Kimi Sevdiysem Hep Kazık Attı O Yüzden Hiç Şaşırmadım.

2- Diğer Bir Konu @Zns Senide Götünden Sikeyim Küfür Edip Engellemişsin Yazık Sana.

3- Dilay için Milleti Banlamaktan Vazgeçmeseniz Forum Çocuk Parkı olmaya Devam Edicek.

4- Cinsiyet Ayrımı Yapıyorsunuz Dilay Kaşarı amıyla Her istediğini elde ediyor biraz Değişin.

5- Forumunuz Size Kalsın EyvALLAH artık Umrumda Bile Değil.

rus 

seclusion
Rating - 100%
Direk Konuya Geliyorum

1- ilk başta Cem Abi senden Başlayacağım
Ben Sana Abi Gözüyle Baktım Hep Sana Saygısızlık Yapmamaya Özen Gösterdim Ama Sen Arkamdan Neler Demişsin ve Üstelik Ben Senden Modluk Bile istemedim sen dedin ki ya sen yada Zafiyetsiz olucak demistin ve Dilay Sürtüğünede Bunu Demişsin
Ayıp Etmişsin modluk istemedim bile senden beklemezdim Zaten Ben Kimi Sevdiysem Hep Kazık Attı O Yüzden Hiç Şaşırmadım.

2- Diğer Bir Konu @Zns Senide Götünden **Küfürbaz** Küfür Edip Engellemişsin Yazık Sana.

3- Dilay için Milleti Banlamaktan Vazgeçmeseniz Forum Çocuk Parkı olmaya Devam Edicek.

4- Cinsiyet Ayrımı Yapıyorsunuz Dilay Kaşarı amıyla Her istediğini elde ediyor biraz Değişin.

5- Forumunuz Size Kalsın EyvALLAH artık Umrumda Bile Değil.
@Zns hakkında biraz yavaş ol dostum, kendisi kardeşim gibidir bu tarz konuşulmasını istemem. Diğer konulara gelirsek ss'în linki çalışmıyor düzenlersen daha iyi olur.

|𝐂𝐎𝐃|

ɴᴇ ʙᴇᴅᴇʟʟᴇʀ ᴏᴅᴇᴍɪsɪᴋ, ʙɪᴢᴅᴇɴ ɪʏɪsɪɴɪɴ ᴀᴍɪɴᴀ ᴋᴏʏɪᴍ.
Rating - 0%
Knk seni seviyorum ama zns ile öyle konuşma tanısan delikanlı adam ve dilanda forumda torpilli bir kişi onun amı için çok ban atıldı onunla da öyle konuşma Allah'a emanet ol yolun açık olsun

Rating - 100%
Gram utanman kaldıysa ve yüzün varsa bırak spyhackerz.org'a girmeyi tarayıcında dahi Spyhackerz'ı aratmaman gerekiyor. Ben bu kadar forum şaklabanlığından sonra utancımdan logout eder daha girmezdim. Seni insan yerine koyup forum içi forum dışı belki 100 kere uyardım. Bunu 5 yaşındaki çocuğa 100 kere anlatsam rahat anlardı. Çünki onların beyin yaşı seninkinden daha gelişmiş seninki beyni dilaya laf atmak için, sürekli amguard gibi cümleler kurmak için ve yediremeyince forumu kötülemek için bulanmış. Ben Telegram'da senle en başta insan gibi konuştum. Küfür etmeden küfür etmiş gibi oldun sürekli. Her insanın sabrının sonu var. Klasik cümleleri kurmaya başladın "amını kullandırıp yönetime istediğini yaptırıyor, sizi kullanmasına izin veriyorsunuz, çocuk parkına çevirdiniz iyice, imt ye gidiyorum, orada amını yönetimine geçirtemiyor" gibi cümleler. Bizi kimse kullanamaz. Burayı çocuk parkına çeviren biz değil sizin gibi beyni basmayanlardır. Yaşça senden küçük olanlar bile forumda daha düşünceli ve akıllı. Ben de forumu çocuk parkına çevirmeye çalışan, kötü göstermeye çalışan birkaç kişiyi temizliyorum. Zaten insan olsan bu cümleleri bile ekmeğini yediğin yere karşı kullanmazsın. İmt de bana sallamak yerine, burada küfür edeceğine o zaman Telegram'da yüzüme diyecektin bunları. Belli ki ban yedikten sonra kuyruk acın olmuş. Bu forum kimseye ban konusunda ayrımcılık tanımıyor. Ne zamanki bu olaylar yaşanmaya başladı bize takmadığınız lakap kalmadı. Şunu küçük beynine sok mehmet emir, yellozlar şuna şuna ban atın dediği için ban atmıyoruz. Kim ne diyorsa/yapıyorsa hak ettiği süre ban veya uyarı olarak dönüyor. Sen chatte olsan olmasan illa o konu bir türlü açılıyor ve Dilay'ın mesajlarını görünce bir laf atayım düşüncesine giriyorsun. Sebebinin önceden ne olacağını bile bile savunma tarzın varya; "onlar amcı" istediğini derim kafasında bulunuyorsun. Sana daha yazacak yazı şeyim varda hem yerin dibine girme istiyorum hem de işim gücüm var. Daha ne benle uğraş ne forumla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,608Konular
3,269,654Mesajlar
315,560Kullanıcılar
soweesSon Üye
Üst Alt