Beyler kendi işletim sistemimi nasıl yaparım (linux üzerinden allah içinyardım edin)
çünkü haWluben sizi de anlamıyorum aq neden kendi işletim sistemini yapmak istiyorsun ? garip.
çünkü neden olmasın aqben sizi de anlamıyorum aq neden kendi işletim sistemini yapmak istiyorsun ? garip.
SOYLEMISHSIN ALLAH Icin yardim edin ALLAH icin anca yyemek ekmek su verile bilirBeyler kendi işletim sistemimi nasıl yaparım (linux üzerinden allah içinyardım edin)
nasıl yaparım hangi dilde0 dan işletim sistemi yazman çok zor çok fazla bilgi lazım ama linux uzerinde oynamalara yaparak kendi işletim sistemini hazırlayabilirsin. Linuxun temasını vesaire editleyerek kendi sistemini hazırlayabilirsin
plsBeyler kendi işletim sistemimi nasıl yaparım (linux üzerinden allah içinyardım edin)
Beyler kendi işletim sistemimi nasıl yaparım (linux üzerinden allah içinyardım edin)
SOYLEMISHSIN ALLAH Icin yardim edin ALLAH icin anca yyemek ekmek su verile bilirkjsdfsdf
C ile yazılıyor diye biliyorum.
0 dan işletim sistemi yazman çok zor çok fazla bilgi lazım ama linux uzerinde oynamalara yaparak kendi işletim sistemini hazırlayabilirsin. Linuxun temasını vesaire editleyerek kendi sistemini hazırlayabilirsin
çünkü haWlu
ben sizi de anlamıyorum aq neden kendi işletim sistemini yapmak istiyorsun ? garip.
cevap veren kişilere bak vaybeNe gibi bir işletme.
eywişletim sistemi ve bazı kodlama programları c dili ile yazılıyor
hacı inglizcenin iyi olması gerek çoğu kaynak vb ingilizce , c , c++ , assembly , python gerekicektir en azından C , algoritma mantığını da bilmek de önemliBeyler kendi işletim sistemimi nasıl yaparım (linux üzerinden allah içinyardım edin)