Coinli Bigo Live hesap çalma-çekme(Dünyada ilk)

Önce kuralları ve güncelleme ile gelenleri okuyun . Onları bilmeden başlamayın . Onları bile ben bulup yazdım . Hiçbir yerde yok . Sizi takip etmeyene sadece metin mesaji...

SpyCoin istenen konu
-=Stripped Content=-
Başlığın "BİGO LİVE HESAP ÇALMA" biz kredi vererek içeriğini açıyoruz ve içeriğinde Bigo Live hesap çalmayla zerre alakası olmayan bi yazı yazıyorsun.Evet paylaştığın şeyde sonuçta emeğin ve bilgin var.Boş içerik için bizden 5 kredi alıyorsun.Ben bir admin vs. değilim ama bence konu başlığını düzenlemelisin.Yaptığın şey clickbait ten başka hiç bir şey değil.Alakası yok hesap çalmayla.

Başlığın "BİGO LİVE HESAP ÇALMA" biz kredi vererek içeriğini açıyoruz ve içeriğinde Bigo Live hesap çalmayla zerre alakası olmayan bi yazı yazıyorsun.Evet paylaştığın şeyde sonuçta emeğin ve bilgin var.Boş içerik için bizden 5 kredi alıyorsun.Ben bir admin vs. değilim ama bence konu başlığını düzenlemelisin.Yaptığın şey clickbait ten başka hiç bir şey değil.Alakası yok hesap çalmayla.
Çok biliyorsan kendin çal çek görelim . Her şeyi anlatmıştım orda . Sen mesela açarken ne bekliyordun ? Sc falan mi bekliyorsun

131,781Konular
3,271,294Mesajlar
316,163Kullanıcılar
Reddawn53Son Üye
Üst Alt