Bilen varmı ? Nescafe 3ü1 arada kampanyası için Türkiye no sms doğrulaması gerekli.

Selam arkadaşlar, Başlıktanda anlayacağınız üzere Türkiye numarası lazım ama sms doğrulama sitelerinin hiçbirinde nescafe servisini bulamadım. Genel olarak her doğrulama için...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam arkadaşlar,

Başlıktanda anlayacağınız üzere Türkiye numarası lazım ama sms doğrulama sitelerinin hiçbirinde nescafe servisini bulamadım. Genel olarak her doğrulama için numara veren bir sitede yok bildiğim kadarıyla.

Bir çözüm yolu varmı bildiğiniz ?

Geçmiş senelerde Burger King menü alabilmek için 1 kişi 1 numara ile sadece 1 menü alabilme hakkına sahipti. Güncel uygulamanın nasıl olduğunu bilmiyorum ama değiştirdiklerini sanmıyorum. Bunuda öğrenmem 2-3 sene önce boşa giden 25 puanım sebebi iledir :) Ailede başka telefon numarası kalmadığı için bir çözüm gerekli şuan kod alabilmem için. Site yabancı numara kabul etmediği için yabancı ücretsiz sms doğrulama sitelerini de kullanamıyorum.

Bilen, yol gösterecek olandan Allah razı olsun. Yalnız 7 tl ve üzeri Türkiye numaraları da işimi görmez. Zaten menünün kendisi 13 tl mi ne galiba. Yani vereceğim yol parası ile aynı hesaba geliyor ozaman gidip para ile alayım daha iyi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,833Konular
3,271,813Mesajlar
316,338Kullanıcılar
cloudyacSon Üye
Üst Alt