Bilgisayar Hızlandırmak İçin Mini ve Etkili Program (1 Viewer)

Haven5454

Warez Forever
Joined
Feb 6, 2021
Credits
46
Rating - 0%
Arkadaşlar merhaba, bu içeriğimde sizlere bilgisayar hızlandırmak için boyutu ufak fakat işlevi yüksek olan bir program tanıtımı yapacağım.
Birçok kişi tarafından bilinmeyen bir program olan "Inspectre" Windows 10 işletim sistemindeki yamayı kapatarak bilgisayarınızı hızlandırmaktadır.

Spectre ve Meltdown Açığı Nedir?
InSpectre, tek bir tıklama ile bilgisayarınızın Spectre ve Meltdown saldırılarına karşı savunmasız olup olmadığını analiz eden ücretsiz ve yararlı bir uygulamadır.
Spectre ve Meltdown, yüksek performanslı işlemcilerin donanım yazılımı zayıflıklarından yararlanmak ve üçüncü tarafların belirli bir bilgisayarda işlenen verileri çalmalarına izin vermek için tasarlanmış iki saldırı türüdür.
InSpectre, mevcut yapılandırmanızın bu saldırılardan herhangi birine karşı savunmasız olup olmadığını belirlemenize yardımcı olacak bir araçtır. Eğer bir zayıflık söz konusu ise donanım yazılımlarınızı güncelleyebilir ve bu kötü amaçlı yazılımlardan korunabilirsiniz.

Bu program sayesinde hem açık olup olmadığını tespit edebilir hem de bu yamayı kapatarak bilgisayarınızı hızlandırabilirsiniz. Meltdown yaması güvenlikle alakalı olsa da bu yama kapatıldığında bilgisayar gözle görülür şekilde hızlanmaktadır.

Link; https://www.grc.com/files/InSpectre.exe
VirusTotal; https://www.virustotal.com/gui/url/...71e6971919c53227950645517bd3d11b446/detection

VirusTotal sonucunda 1 adet olumsuz sonuç gösterilmektedir, eğer sizin açınızdan problem oluşturuyorsa indirmeyebilirsiniz, Diğer yandan, program Gezginler.net'de de paylaşılmıştır.
 

Users who are viewing this thread

Top