Önemli Bilinmeyen spy kuralları ve Kronik sorunlar (2 Viewers)

Status
Not open for further replies.

SpyAdmin 

Çılgın Kurt
Joined
Dec 12, 2020
Credits
57,601
Rating - 100%


Bulunduğunuz platformda sizi daha saygın ve insan yapabilecek bazı püf noktaları vardır, sadece platform değil aynı zamanda burada bulunan yönetim ilede iyi geçinmenizi sağlar. Forumda gözlemlediğim kronik sorunlara dikkat çekmek için böyle bir yazı hazırladım.


  • Forumda ister üye olun ister mod istersede admin olun farketmez, asla arkadaş çevresi edindikten sonra "örgütlenmek" tabiri caizse çeteleşmek ve bu yolla diğer üyelerin üzerinde baskı kurmak yada kurduğunu zannetmek kesinlikle yasaktır ! haksız olduğunuz konularda bile örgütlediğiniz forum üyeleri sayesinde haklıymış gibi davranmanız bir işe yaramaz ! cezanız kesilir ve spy ile ilişiğiniz tamamen kesilir.


  • Forumdan 20 kişi bile aynı anda ayrılsa bu asla spyhackerz'e zarar vermez, günlük minimum 250 yeni üye kayıtı alan bir forumda yapacağınız kişisel protestolar veya ayak oyunları bir işe yaramaz ve yeriniz kısa sürede dolar, gittiğiniz ile sik gibi ortada kalırsınız ve Türkiye'de hiçbir hack forumu spy gibi olmaz, ya komutan-askercilik oynarsınız yada bilgisiz biri olduğunuz için dışlanırsınız yada it muamelesi görürsünüz.


  • Sahte like ve multi üyelikler ile profilinizi boşuna kastırmaya çalışmayın müsait bir zamanda bu tespit edilir ve tüm kazanımlarınız çöp olur yanında birde ağır cezalar ile karşılaşırsınız, efendi olun adam gibi emek harcayın ve aldığınız kazanımlarında bir değeri olsun kalıcılığı olsun.


  • Forum yöneticilerinin gerçek adlarını soran andavallar oluyor sıkça ! ad,soyad,meslek yaşadığı şehre kadar soranlar oluyor, pardon'da salakmısınız gerçekten ? bir hack forumunda bukadar kimliği belli edecek soruları sorupda gerçek cevaplar beklemek zeka geriliğiniz olduğunun ispatı olur, adminlerin gözünde gerizekalı olarak mimlenirsiniz ve bu iyi birşey değil.


  • Her şikayetiniz sonucu, şikayet ettiğiniz kişi ban cezası ile cezalandırılmaz ! üyeler arası çekişmelerde asla ban cezası uygulanmaz, ban cezasının nasıl alınacağı kurallarda açık ve net şekilde yazmaktadır, kuralları okuyup hala ban cezası bekliyorsanız APTAL olmalısınız.


  • Eğer bir mucize eseri haksız cezalar aldığınızı düşünüyorsanız 'ki bu genelde imkansız çünkü spy adminleri çok adaletlidir, ama yinede böyle düşünüyorsanız Spy'ın OwNer yetkisindeki olan kişiye iletmelisiniz ancak iletişim kurmanızın imkansız olduğu için onun genel sekreteri @SpyAdmin adlı kişiye durumu bildirirseniz size olumlu olumsuz dönüş yapacaktır ve şikayetinizi Ownere bağımsız şekilde taşıyacaktır.


  • Forumda bir mağduriyet yaşıyorsanız 1. sebebi kendinizde aramanız gerekir, dolandırılıyorsanız kendi salaklığınızdır, kavga ediyorsanız kendi akılsızlığınızdır, hiçbir şekilde adminlere bahane aramayın.


  • Forumdan memnun olmayan Logout olup yada üyeliğinin kapatılmasını talep edip birdaha online olmayabilir, bu en doğal hakkınızdır, forum yönetimine akıl vermeyin zira asla akıl verecek konumda olmadığınızı bilin, spyhackerz 15 yıl önce kurulmuş ve iyi bir yönetim strateji ile şuanki Türk hack aleminin zirvesine çıkmış bir platformdur, kimsenin aklıyla değil ! bizzat kurucunun planlı stratejisi ile şuanki konumdadır, spy açıldığında bir çoğunuz henüz ya doğmamıştı yada bezine sıçıyordu. Eğer size veya sana akıl lazım ise bize danışabilirsiniz yardımcı oluruz.


  • Spy Forumunda istediklerin olmuyorsa bu platformu boklayamazsın kardeş ! bu forumun ekmeğini yiyip sonra bizi kötülüyorsan zaten şerefsizin tekisindir çevrenize adam taklidi yapmayın bari, bu platform kimsenin ucuz hırslarını karşılamak için kurulmadı, varsa yeteneğin açarsın kendi siteni alırsın boyunun ölçüsünü, denklem çok basit işine gelmiyorsa gidersin.


  • Forumda daha önce görev yapmış eski yöneticileri putlaştırıp anma törenleri düzenliyorsan bilki karakterin yoktur ömrün boyunca medet uman bir ezik olarak hayatına devam etmeye mahkım birisin demektir ve bu karakter bozukluğu ilerde sivil yaşamında kötü etikleri olacaktır.


Forum kuralları sayfası: https://spyhackerz.org/forum/threads/forum-kuralları.7279/
 
Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Top