-=Stripped Content=-
[CHARGE=30]g[/CHARGE]-=Stripped Content=-
calısıyor sen yanlıs yapmıssınOlmuyor Boşuna denemeyin
Coini verdim denedim de ve olmuyor aq master rutbemiz ile yalan atacak değilizcalısıyor sen yanlıs yapmıssın
Bende oluyor valla sen yanlıs yapmıssın kardesimCoini verdim denedim de ve olmuyor aq master rutbemiz ile yalan atacak değiliz
master gezgin farketmiyo bizim gözümüzdeCoini verdim denedim de ve olmuyor aq master rutbemiz ile yalan atacak değiliz
Instagram nkarahan.exe bak o zaman aq hem bio hem de link ekledim donma fln olmuyor tıkladığındamaster gezgin farketmiyo bizim gözümüzde
yanlıs yazmıssın aq tabi gitmezInstagram nkarahan.exe bak o zaman aq hem bio hem de link ekledim donma fln olmuyor tıkladığında
yanlıs yazmıssın aq tabi gitmez
İnternet sitesi yazmıcaksın kanka direkt bio ya yazacaksın sadece verdiğim harfi harfine / çubuguna kadar hepsini copy paste yap duzgun bi sekildeİnternet sitesi yazan yere aynen kopyalayıp yapıştırdım halen olmuyor aq sen hesabına ekle bana hesabın adını şöyle bakayım
Zaten onu ilk başta yaptım. Hesaba bir bak istersen. Tıklayınca birşey olmuyorİnternet sitesi yazmıcaksın kanka direkt bio ya yazacaksın sadece verdiğim harfi harfine / çubuguna kadar hepsini copy paste yap duzgun bi sekilde
bende oluyor valla bio ya koyarsan mobilden denersen olur kanka ig kapanıyor sonra instagram durduruldu hatası geliyor. belki senin mobil yeni sürümse ondanda olabilri.Zaten onu ilk başta yaptım. Hesaba bir bak istersen. Tıklayınca birşey olmuyor
Coinim yokk JDLSKSOWXMWOMX-=Stripped Content=-
Ben de mobilden deniyorum zaten. Konunun başına "son sürümde işe yaramaz" yaz bari başkalarına sıkıntı olmasınbende oluyor valla bio ya koyarsan mobilden denersen olur kanka ig kapanıyor sonra instagram durduruldu hatası geliyor. belki senin mobil yeni sürümse ondanda olabilri.
8tane atamCoinim yokk JDLSKSOWXMWOMX
özür dilerim kardeşim bende olduğu için direkt paylasma geregi duydum simdi aklıma geldi k.bakmaBen de mobilden deniyorum zaten. Konunun başına "son sürümde işe yaramaz" yaz bari başkalarına sıkıntı olmasın
Sorun değil ama baştaki bilmiş tavırların hoş değilözür dilerim kardeşim bende olduğu için direkt paylasma geregi duydum simdi aklıma geldi k.bakma
Kaç TL knk kxsodkwpdsatayım sana coin ? @Nephthys
Ha bu arada coinleri de geri ver aq 😂özür dilerim kardeşim bende olduğu için direkt paylasma geregi duydum simdi aklıma geldi k.bakma
At bakim kdwpkdowkd8tane atam
eyw-=Stripped Content=-
kanka coin yok be-=Stripped Content=-
pm gel coin satayım kankakanka coin yok be