Bir nickin daha sonuna geldik. (1 Viewer)

SkullZ 

anlamazdin.py
Joined
Apr 21, 2016
Credits
134,298
Rating - 100%
Hepinize merhabalar..
Bazılarınız beni açtığım konulardan, bazılarınız yaptığım icraatlerden, bazılarınız beraber yaptığımız icraatlerden, bazılarınız direk konuşarak tanımıştır beni.. Öncelikle hepinizi sevdiğimi ve kimseye düşmanlık beslemediğimi bilin isterim.

Aktif olamadığım günden beri "Dayı nerdesin ya?" gibi mesajları çok almaya başladım, bu beni çok duygulandırdı açıkçası. Geri dönemeyeceğimin haberini üzülerek veriyorum. Çünkü bu sefer hedeflerim daha büyük, 2016-2017 yıllarında aktiftim çünkü real hayatımda pek bir etken yoktu fakat şuan yaş ilerledi, hayatımda ciddi düşündüğüm birisi var. Onunla güzel bir hayat geçirebilmek adına ve başımızın ağırmaması için bu toplara hiç girmiyordum.. Açıkçası, bıraktığım günden beri biraz rahatlamış gibiyim vicdanen tabi.. Real hayatıma şuanlık daha da önem vermek zorundayım fakat bu durum geçici olabilir. Eğer aklımdaki sistemi oturtabilirsem buralara çok rahat bir şekilde geri geleceğim. Şuan sırf maddi sıkıntımdan dolayı kızı alamıyorum. Bunun için biraz daha bekliyorum..

Size verebileceğim tek öneri var, bırakın diyemem çünkü buraların tozunu bende attırdım, bende yuttum bu zevk hiçbir yerde yok, bu dostluk veya kalleşliği burada öğrendim ben yani. Eğer birazcık geleceğinizi düşünerek buralarda takılıyorsanız dostlar. Gidip php öğrenin, c# öğrenin, yazılım öğrenin yani. Taktikler geliştirin, siteler açıp webmaster forumlarında satın. Günlüğünüzü bile çıkartsanız o para emin olun sizi öyle mutlu edecektir ki... (Bu arada bunları boş boş takılanlar için söylüyorum..)

Unutmayın emmiler, yaptığınız tüm icraatler o zone siteleri silene kadar orada duracak, çektiğiniz ss'ler silinene kadar hatırlayacaksınız veya Google indexlerini silene kadar. Emin olun, profesyonel olduğunuz işin satışını yaparsanız sizi çok mutlu edecek, sorumluluk sahibi birisi yapacaktır. Bu açıklamayı niye yaptım bilmiyorum ama hepinizin bende yeri çok ve çok ayrı.. Sizleri çok seviyorum. Hep burada olacağım.. Olamasam bile

Tekrar ve tekrar, hepinizi çok seviyorum. Hep buralarda olacağım fakat giremezsem falan yani.. Sağlıcakla kalın dostlar.
 
Last edited:
N

Nobody

kardeşim allah gönlüne göre versin real hayatında umarım herşey istediğin gibi gider seviliyorsun
 

JFoundlow 

</ÖLÜ>
Joined
Aug 7, 2018
Credits
145
Rating - 0%
Kral Allah gönlüne göre versin real hayatında kolaylıklar sana seviliyorsun arada gir selamını ver ;)
 

SkullZ 

anlamazdin.py
Joined
Apr 21, 2016
Credits
134,298
Rating - 100%
Hayirlisi brom, yakin zamanda mutluluguna kavusmani dilerim .)

kardeşim allah gönlüne göre versin real hayatında umarım herşey istediğin gibi gider seviliyorsun

üzdün :/ yolun açık olsun geri döndüğün günü bekliyorum ...

Kral Allah gönlüne göre versin real hayatında kolaylıklar sana seviliyorsun arada gir selamını ver ;)

Yolun açık olsun üstad bekleriz her daim. :)

Çok teşekkürler kardeşlerim heyt be böyle bu biçim istanbulu alırız he çee
 

Users who are viewing this thread

Top