Bir sitede açık port varsa ne yapabilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım...Bir sitede açık port varsa ne yapabilirim ? Şimdiden Teşekkürler :)

Rating - 0%
Merhaba,

Port sitede değil (IP) x (Sunucu)dadır. Kolay bir örnek istersen Armitage kullanabilirsin. Kendi özelliği zaten nmap ile port tarayıp açık portlara uygun exploit ayarlayıp saldırı gerçekleştirmek.

Rating - 0%
Bir gün bir çocuk .php uzantılı bir siteye kali linux armitage ile .txt dosyası upload etti ve o siteyi yenilediğimizde ben bu siteyi ziyaret ettim diyede bir mejas bırakmişti peki ya bunu nasıl yaptı ? Yine açık port ile mi ?

Rating - 0%
Bir gün bir çocuk .php uzantılı bir siteye kali linux armitage ile .txt dosyası upload etti ve o siteyi yenilediğimizde ben bu siteyi ziyaret ettim diyede bir mejas bırakmişti peki ya bunu nasıl yaptı ? Yine açık port ile mi ?

Bunun bir çok yöntemi olabilir. Armitage ile sunucuya erişim gerçekleştirebilir. Bunların tümünü geçelim direk scripte yönelelim.

Script ( manueli bilinmesi taraftarıyım aksi halde bu işlemler ezberci olur ve insana bir şey katmaz diye düşünüyorum. ) Hedef site bug tespiti için kullanılan uygulamalar mevcut. Örnekleyecek olursak Ben UNScan kullanmak istiyorum diyelim.

Konsol >> git clone https://github.com/poerschke/Uniscan.clone

Daha sonra uygulama komutları ile işlem gerçekleştirilebilir ve açıklardan sızma testi yapılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,535Konular
3,269,039Mesajlar
315,359Kullanıcılar
wqMYASİRWWWSon Üye
Üst Alt