Bir vatan kurtarıcı(boş konu)

Boş bir konu olduğunu biliyorum ancak sağda solda ayyıldız timi yalayıp bu forumdakilere terbiyesiz diyenler buyrun alın rat attığım random biri.Oda başkalarına rat atıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boş bir konu olduğunu biliyorum ancak sağda solda ayyıldız timi yalayıp bu forumdakilere terbiyesiz diyenler buyrun alın rat attığım random biri.Oda başkalarına rat atıyor tamam buna karışmıyorum şu yolladığı mesaja bakın ya,cidden ayıp denen bişey var.Bu adamlar sanalda vatanı savunuyoruz diyorlar.Şimdi arkadaşın adını soyadını verip facebookuna girip loglarını paylaşmak vardıda ben herkesin özel hayatına saygı duyarım.Bunu yetkililer yanlış anlamasın sırf şu paylaşılan terbiyesizler ssleri yüzünden atıyorum.
ayt.png

Çocuk istirmarcıları,gece gece kadınlara mesaj atıp asılmak,milletin ailesine ağıza alınmayacak laflar etmek.Buyrun ayyıldız tim yapım sunar.

arkadaşlar bişey yapmayacaktım ama rat attığı kişilere bekle yarın facede ifşalarını paylaşıcam falan diyor napayım?
fbsi gmaili herşeyini biliyorum.

Şerefsiz Heykır Ya Bunların ifşalarını alıcakdın yayınlayacksın habere millet görsün ayyıldık timin şerefsizliğini

YA NE YAPABİLİRİM AYTDEN BAN YEDİM : (

upload_2018-9-10_17-39-43.png

ARKADAŞLAR DİKKAT EDİN BÖLE FEDÖCÜ HAYİNLER PEŞİNİZE DÜŞEBİLİR !
AYT DE KOMUTANMIŞ GBİİ YAPMAYIN SAKIN !

upload_2018-9-10_17-42-10.png

AYDOĞAN KOMUTANIM BENİ SALLARKEN.mp4
upload_2018-9-10_17-43-46.png

Konuyu kilitlerseniz sevinirim herşey ortada dostlar. @Anarchosa başkan konuyu kitlermisin bide gel sabahlaylm bugün

Ekli dosyalar

• upload_2018-9-10_17-41-1.png
    upload_2018-9-10_17-41-1.png
    159.4 KB · Görüntüleme: 2
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,754Konular
3,271,033Mesajlar
316,096Kullanıcılar
leilaadrevSon Üye
Üst Alt