Bırakın Ivır Zıvır İşleri Gerçek İşlerle Gerçek Para Kazanalım

Arkadaşlar selamlar. Ben FreeLancer olarak Veri Bilimi ile uğraşıyorum. Veri Biliminin bir çok sektöre yönelik çözümleri var. Ancak piyasada şu anda para kazanılacak iş...

Arkadaşlar selamlar. Ben FreeLancer olarak Veri Bilimi ile uğraşıyorum. Veri Biliminin bir çok sektöre yönelik çözümleri var. Ancak piyasada şu anda para kazanılacak iş türleri içerisinde Müşteri Segmentasyonu başta geliyor. Müşteri segmentasyonu en basit ifade ile firmanın müşterilerini optimize edip en faydalı en kar getiren müşterileri bulma üzerine yapılan çalışmalara verilen isim.

Bir çok kurumsal firma kendi içlerinde veri bilimci çalıştırarak kazançlarını yüze belkide bine katlıyorlar. Bu işlerden habersiz firmalar da basit ve faydasız pazarlama çalışmaları ile boşa emek ve para harcıyor.

Müşteri segmentasyonu işi firmaların karını dediğim gibi anormal arttırdığı için biraz pahalı. Aslında firmanın kazandıkları göz önünde bulundurduğunuz da devede kulak kalır. Ben İstanbulda bulunmuyorum ancak İstanbulda ki Veri Bilimi firmalarının işin hacmine göre 50-100 bin tl/usd gibi fiyat istediklerini biliyorum. Milyonlarca müşterisi bulunan bir firmaya elbette çok daha fazla fiyat çekebiliyorlar.

İşin özü piyasada perakende ve Toptan iş yapan ancak pazarlama performansları zayıf kalan bir çok firma var. Size teklifim şu. Bana ödeme potansiyeli olan yenilikçi firma bulun ki bu firma sizin firmanızda olabilir size bu iş için yüzde 30 veririm. Yani 20 bin tl'ye bir iş almış isek bunun 6 bini kafadan sizin olur. İşi ben yapacağım siz sadece firma bulacaksınız. Firma sizin ise yüzde 30 daha ucuza yaparım. Ben bu işi freelancer olarak yaptığım için elbette Veri Bilmi firmalarından çok daha uygun fiyata yapabiliyorum.

Aşağıya benim potansiyel müşterilerime gönderdiğim bir yazı var. Bu işi daha iyi anlamak ve sizin tavsiyede bulunacağınız firmalara bu yazıyı göndererek gerekirse çıktısını alarak onları bu işten haberdar edebilirsiniz.

Ciddi olarak bu işi düşünen arkadaşlar bana mesaj yazarak irtibata geçebilir.

131,712Konular
3,270,536Mesajlar
315,971Kullanıcılar
Emircann13Son Üye
Üst Alt