?Bunu yapmamanızı şiddetle uyarıyorum
Ben uyarıyım.
Ne uyarısından bahsediyorsun bro çözemedimBen uyarıyım.
Eline sağlık agamda . Bende bir çok böyle bot verenleri genelde rezil ettim. Güven konusu bir yerde her zaman açık verir.Ne uyarısından bahsediyorsun bro çözemedim
Güven konusundan bahsediyorsan terste bırakır vs
önyargılı yaklaşmamanı öneririmben 4 yıldır sayısız indikatör kodladım defalarca strateji testinden geçirdim defalarca işlemlere girip çıktım bu işe yeni girmiş arkadaşlara yardımcı oluyorum saçma sapan kayıplar yapmamaları için ayrıca indikatör sadece sinyal değil destek/direnç çizgileri pivot noktaları tp/sl seviyeleri ve kendi kodladığım oscillator içeriyor üstelik ücretli değil ücretsiz
Aynen o işi bende yapıyorumEline sağlık agamda . Bende bir çok böyle bot verenleri genelde rezil ettim. Güven konusu bir yerde her zaman açık verir.
yok agam iddia fln demedim. Eline sağlıkAynen o işi bende yapıyorumsağda solda 5 para etmez değersiz indikatörleri 50-100 dolara satıyorlar bilmeyen insanlarda satın alıyor yazık cidden yazık benim öyle şeylerle işim olmaz bro bu piyasada hiçbir şeye güvenilmez bu tarz indikatörler sadece yardımcı olarak kullanılır piyasayı kontrol eder trende bakar vs dediğim gibi yardımcı olur ben hiçbir iddia da bulunmadım neyse
Teşekkür ederim 🙏 Yani olay herşeyi otomatik yapması bro denemek istersen atabilirim kodlarıyok agam iddia fln demedim. Eline sağlık