BITEXEN İLE 1 GÜNDE MİNİMUM 550 TL KAZANIN ( Garantisini veriyorum )

Selam beyler, çoğunuz bitexen'i duymuştur daha önce. Haberi olmayanlar var ise; Bitexen yerli güvenilir bir kripto para borsası. İTÜ ( İstanbul Teknik Üniversitesi ) tarafından...

Selam beyler, çoğunuz bitexen'i duymuştur daha önce. Haberi olmayanlar var ise;
Bitexen yerli güvenilir bir kripto para borsası. İTÜ ( İstanbul Teknik Üniversitesi ) tarafından devlet onaylı kurulmuştur.
Sistemimiz referans kodu ile kayıt olanlara 5 exen veriyor ve exen değeri her geçen gün artıyor.
Geçen hafta 1 exen= 4 TL idi.
An itibariyle ben bu satıları yazarken 1 exen 23 TL. Bugün zirvesini 24.6 TL gördü. Yani kayıt olan kişi 110-115 tl civarı para ile başlıyor.
Peki nasıl 550 tl kazanacağız? Click bait mi ?
Hayır.
Annenizin babanızın adına da hesap açacaksınız ve kendi referans kodunuzu gireceksiniz. 5+5= 10 exen kazanacaksınız her birinden.
O da toplam 550 tl yapıyor.
Refli link: .
Refsiz link: https://www.bitexen.com

Evet peki ya ilişki koçu garantisini nasıl veriyorsun ?
Şöyle ki; Kayıt olup benim referans kodum ile kayıt olanlara olacaklara birebir yardım ediyorum. Her adımını gösteriyorum. Eğer parasını alamaz ise 110 tl sini cebimden veriyorum.
Dün gece 500 tl yatırıp sabaha 800 tl almış biri olarak benim için risk bile sayılamayacak bir şey. Amacım hepinize bişeyler kazandırmak.
İsteyen 110 tl sini alıp gider. İsteyen zaten havadan gelen para diyip 5 exen'i alıp kenarda tutar. Yarın belki 50-100 tl olacak 1 exen. Belli olmaz :)
Not: Herhangi bir referans kodu ile kayıt olmayanlar 5 exen alamıyor. Her türlü internetten bulmanız gerek.

Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Bunla ilgili çok konu açıldı gördüğüm şunlar 40 tl dağıtıyor 50 tl dağıtıyor 60 tl dağıtıyor.

Bilgilerinizi güncel bitexen değeri karşılığın da satıyorsunuz. Değer mi buna değmez!

Bazıları btc borsası bu deyip geçiyor karanlık tarafda olup bitcoin şirketlerine bilgilerini verecek kadar duruma iniyorsa o kişi gerçekten ne gizlidir nede güvendedir.

Bilgiler neden isteniyor kara para aklamayı engellemek amacıyla buda kişiyi if$a edebilir devlet kurumlarıyla paylaşır anlamına gelir.ayrıca verileri işleyip şatışa çıkarmak amacıyla ortaklar ile paylaşılır.Ana ve babalarınızı bu gibi işlere bulaştırmayın isterse en kral üniversteyi okusun sistemi kuranlar gizlilik vaadetmiyor bu sistemler güvenlik yönünden ileri de ciddi riskler oluşturacaktır.O gün geldiğinde çok geç olacaktır.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,009Konular
3,273,972Mesajlar
316,753Kullanıcılar
atescozSon Üye
Üst Alt