Bitexen türk kripto para alım satım platformu. Her referanstan size 5 EXEN (17.50TL) veriyor. (1 Viewer)

Joined
Mar 8, 2020
Credits
3,161
Rating - 0%
bitexen_logo_blue_white.fd77c5af.png

Bitexen türkiye'nin basit, güvenilir ve süratli kripto para alım satım platformu. şu an için btc/try, xrp/try ve xlm/try tahtalarıyla hizmet veren borsayı api ve mobil tatbik benzer biçimde kanallardan da takip edebilir ve emirlerinizi yönetebilirsiniz. Bitexen kripto para alım satım borsası. Teknolojisi iyi duruyor piyasada bir çok borsa olmasına rağmen mobil uygulaması ve apı sahibi olan 2. Borsa. şu an için betada olmasından kaynaklı olarak hacmi diğer borsalar kadar değil. İleride hacmi artar diye düşünüyorum.

6banner.jpg


Peki Nasıl Para Kazanıcaz?

YÖNTEM 1 İnsanlara kendi referans linklerinizi göndererek onların üye olmasını sağlayabilisiniz. Kayıt olan her üye için 3 EXEN (17.50TL) kazanacaksınız. Ayrıca EXEN nin değeri arttığı zaman sizin kazancınız yükselecektir.

7banner.jpg

YÖNTEM 2 Güncel kripto para borsasından alım satım yaparak para kazanabilirsiniz.

2banner.jpg

Ödeme, çekim yöntemi Banka veya kripto paralar sayesinde ödeme, çekim yapabilirsiniz.

1banner.jpg

Neden Bitexen ve Exen Coin?

Exen Coin Bitexen Platformunun coinidir. Bitexen 3 aylık periyotlar halinde elde ettiği tüm gelirin %50 si ile exen coin alıp yakacaktır. Paribu Btctürk gibi borsaların kazandığı binlerce lira ile bir coin alınıp o coinlerin yakılmasın sayısının giderek azaldığını düşünün… Ayrıca Bitexen platformu fazlaca hızlı ve yardımcı konusunda sorunsuz bir borsadır.Toplam exen 15 milyon Yarışmalarda dağıtılcak 5 milyon. Kullanıcılara ücretsiz verilcek 10milyon. Detaylar aşağıda dağıtım aşamasında.Bitexen elindeki bir miktar exeni yarışmalarda ödül olarak dağıtmak için ayırmıştır(5milyon) bu sayede devamlı yarışmalar düzenleyip en fazlaca alım satım yapanlara exen veriyor ve devamlı borsa gelir arttırıyor. Buda gerialımda bizlere daha çok yansıyor.

5banner.jpg


Referans adresimden üye olarak bana katkıda bulunabilirsiniz:
 

Fabriel 

FabSec Lab.
Joined
Apr 2, 2016
Credits
25
Rating - 100%
Bitexen dahil hiçbir kripto sistemlerine kişisel bilgilerinizi vermeyiniz.
kimlik + telefon + yerleşim ev adresi vs istiyor buda gizliliği ihlal ediyor.
 

Users who are viewing this thread

Top