Bitexen’den refimle üye olanlara para gönderilir

Selam arkadaşlar, güvenilir bir Türk borsası olan Bitexen bir kampanya yaptı ve referans linkinden kayıt olup ki*lik ve ikametgah doğrulama, müşteri formunu doldurma işlemini...

Selam arkadaşlar, güvenilir bir Türk borsası olan Bitexen bir kampanya yaptı ve referans linkinden kayıt olup ki*lik ve ikametgah doğrulama, müşteri formunu doldurma işlemini yapan herkese 20 BTXN (anlık değeri 140 TL) veriyor ve ben de bana gelen ödülün yarısı olan 10 BTXN'yi ( 70 TL ) banka hesabınıza ödül tarafınıza tanımlandıktan sonra yolluyorum.
ÖNEMLİ: 12.08.2022 Tarihinden Önce Üye Olanların Referansı İle Üye Olmanız Gerekiyor. Aksi halde ödül vermiyor.

KYC ONAYLANINCA DİREKT HESABA YATIYOR ÖDEME!

İşlem takibi için refimle üye olursanız konuda belirtin lütfen.

📢BİTEXEN 30 BTXN (YATIRIMSIZ 230 TL KAZAN) 📢Referanslarıma %50 iade 📢

4148414603.png

Kampanya detayları: Bitexen Referans Programı Katılım Koşulları

Siteye Ref linkim ile üye oluyorsunuz, size 20 banada 20 BTX veriyor,ödül dağıtılınca 10 Btx iade ediyorum.
Toplam kazancınız 30 BTXN= 220-230 tl

Referanslı link; https://web.bitexen.com/sign-up?ref=42327264 (Ref linkten Kayıt olup maili doğrulayın, diğer adımları uygulamasını indirip yapabilirsiniz.)

Refsiz ödül alamazsınız.

Yapmanız gerekenler:

-Ref linkimden kayıt olup KYC yapın.
-İkametgah belgenizi girin.
(Kuruma ibraz: BİTEXEN) seçeneğinden kolayca indirebilirsini ikametgahı.
-Müşteri tanımlama formunu doldurmayı unutmayın.
-Onaylı hesap statüsüne geçerseniz yeterli.
*Üye olduğunuz tarih ve saati + mail adresinizi ödüller hesabınıza geçince sizden isteyeceğim.

Hepsi bu kadar. Ödül tarafınıza tanımlandığı an ek ödülünüz için bana ulaşabilirsiniz. Anlık olarak 10 BTXN kuru neyse, size o kadar ödeme yollayacağım. Ödeme almak için ödülünüz size yansıdıktan sonra bana mail adresinizin ilk 2 hanesini, hesabınızın ekran görüntüsünü ve üye olduğunuz tarih ve saati ödül dağıtılınca sizden isteyeceğim. Bana iletmeniz gerekiyor teyit için.

131,720Konular
3,270,605Mesajlar
315,988Kullanıcılar
eemrw1Son Üye
Üst Alt