Bitexene Üye Olup Doğrulama Yapan 115 TL Kazanıyor.

Konu Özeti

Bitexen'e üye olup kimlik doğrulaması yapanlara 5 Exen (yaklaşık 115 TL) ödül veriliyor. Exen'in değeri son dönemde hızla artarak 23 TL'ye ulaştı. Kampanya kapsamında doğrulama için 1 TL yatırılması isteniyor ve ödül doğrudan banka hesabına çekilebiliyor. Ödül miktarının ileride 1 Exen'e düşeceği belirtiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Siteyi Biliyorsunuzdur. Birçok Yerde Görmüşsünüzdür. İTÜ Tabanlı Bir Kripto Para Alım Sitesidir.

2 Sene Önce Kayıt Olanlara 100 Exen Veriyordu ve Referans Başına 25 Exen Gibi Bir Ödeme Yapıyordu.O zamanlar 1 Exen 0.50 Krdu.

2 hafta önce ise 1 Exen 4 TL gibi bir rakama çıktı ve artık ref başına ve kayıt olma sonrasında 10 Exen vermeye başladı. Dün ise 1 Exen 14 TL gibi bir rakama çıktı ve bugün an itibari ile 1 Exen 23 TL oldu. Artık referans ve kayıt olma başına 5 Exen ödeme yapıyorlar. Yani kayıt olup doğrulama yaptığınız takdirde hesabınıza 1 TL yatırmanızı istiyorlar(Siz olduğunuza emin olmak için). Bu doğrulamadan sonra hesabınıza 5 Exen yatıyor ve direk 115 TL gibi bir rakamı banka hesabınıza çekebileceksiniz. Birkaç hafta sonra kişi başına ödül 1 Exene düşecek. Artık ne kadar daha değerleneceğini tahmin edebiliyorsunuzdur. İsterseniz bozmayıp yatırım amaçlı sitede tutabilirsiniz.

Aşağıda referans ve normal linki bırakıyorum.Değerleneceğini Düşünüyorum.

Bağlantı >>>> https://www.bitexen.com/?ref=93341640

Refsiz Bağlantı >>> www.bitexen.com

aşağıya kanıtları bırakıyorum
tfWOua.jpg
a3aOVrd.jpg

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,661Konular
3,288,206Mesajlar
324,328Kullanıcılar
toxicc092Son Üye
Üst Alt