Bitexene Üye Olup Doğrulama Yapan 115 TL Kazanıyor.

Arkadaşlar Siteyi Biliyorsunuzdur. Birçok Yerde Görmüşsünüzdür. İTÜ Tabanlı Bir Kripto Para Alım Sitesidir. 2 Sene Önce Kayıt Olanlara 100 Exen Veriyordu ve Referans Başına 25...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Siteyi Biliyorsunuzdur. Birçok Yerde Görmüşsünüzdür. İTÜ Tabanlı Bir Kripto Para Alım Sitesidir.

2 Sene Önce Kayıt Olanlara 100 Exen Veriyordu ve Referans Başına 25 Exen Gibi Bir Ödeme Yapıyordu.O zamanlar 1 Exen 0.50 Krdu.

2 hafta önce ise 1 Exen 4 TL gibi bir rakama çıktı ve artık ref başına ve kayıt olma sonrasında 10 Exen vermeye başladı. Dün ise 1 Exen 14 TL gibi bir rakama çıktı ve bugün an itibari ile 1 Exen 23 TL oldu. Artık referans ve kayıt olma başına 5 Exen ödeme yapıyorlar. Yani kayıt olup doğrulama yaptığınız takdirde hesabınıza 1 TL yatırmanızı istiyorlar(Siz olduğunuza emin olmak için). Bu doğrulamadan sonra hesabınıza 5 Exen yatıyor ve direk 115 TL gibi bir rakamı banka hesabınıza çekebileceksiniz. Birkaç hafta sonra kişi başına ödül 1 Exene düşecek. Artık ne kadar daha değerleneceğini tahmin edebiliyorsunuzdur. İsterseniz bozmayıp yatırım amaçlı sitede tutabilirsiniz.

Aşağıda referans ve normal linki bırakıyorum.Değerleneceğini Düşünüyorum.

Bağlantı >>>> https://www.bitexen.com/?ref=93341640

Refsiz Bağlantı >>> www.bitexen.com

aşağıya kanıtları bırakıyorum
tfWOua.jpg
a3aOVrd.jpg

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,018Konular
3,274,139Mesajlar
316,779Kullanıcılar
aqzyoutubeeSon Üye
Üst Alt