Merhaba Sayın spyhackerz yönetimi @Mectruy , @l33t , @Aspect, @Al Simmons ve üyeler,
Boşa coin harcamamak için aklıma gelen bir yöntem göstereceğim.
Bence coin ile açılan konularda, konuyu açan kişiler formun içeriğinden birkaç spoiler vermeli.
İPUCU kırmızı renkli bir kutucuk oluşturulmalı. Üyeler bu ipucuları görmeli.
Örneğin ben instagram hesap kapatma methodu konusu açacağım.
KONU ipucusu: Nefret İşareti ( o işareti yapamıyorum), karşı taraf ile iletişim kurarak kapatma (ipucular methodu belli etmeden ve açık bir şekilde belirtilmeli)
Örnek olarak bu ipucuyu gören @TycoN 🖤 adlı üye bu methodu biliyor. Ve bildiğinden dolayı coin harcamadan konudan çıkış yapabilir. (etiket için KB iyi anlaştığımızdan sana attım
)
Bence bu güncelleme gelmeli çünkü çok boşa coin harcıyorlar.
Bunu diyen bu konuyu açan kişi olarak çoğunlukla coin harcamıyorum ve coin İçerikli konular açıyorum ama kimseyi mağdur etmiyorum.
Teşekkürler.
İnsta tg: roodmick
Wp: +19566254552
Boşa coin harcamamak için aklıma gelen bir yöntem göstereceğim.
Bence coin ile açılan konularda, konuyu açan kişiler formun içeriğinden birkaç spoiler vermeli.
İPUCU kırmızı renkli bir kutucuk oluşturulmalı. Üyeler bu ipucuları görmeli.
Örneğin ben instagram hesap kapatma methodu konusu açacağım.
KONU ipucusu: Nefret İşareti ( o işareti yapamıyorum), karşı taraf ile iletişim kurarak kapatma (ipucular methodu belli etmeden ve açık bir şekilde belirtilmeli)
Örnek olarak bu ipucuyu gören @TycoN 🖤 adlı üye bu methodu biliyor. Ve bildiğinden dolayı coin harcamadan konudan çıkış yapabilir. (etiket için KB iyi anlaştığımızdan sana attım
Bence bu güncelleme gelmeli çünkü çok boşa coin harcıyorlar.
Bunu diyen bu konuyu açan kişi olarak çoğunlukla coin harcamıyorum ve coin İçerikli konular açıyorum ama kimseyi mağdur etmiyorum.
Teşekkürler.
İnsta tg: roodmick
Wp: +19566254552